Arayanı soranı yok!

Fenerbahçe'de sözleşmesi sona eren Volkan Demirel, kulüpten gelecek haberi bekliyor. Volkan Demirel için henüz kulüpten bir teklif gelmediği öğrenildi.

Geçtiğimiz sezon kadro dışı bırakıldıktan sonra teknik direktör Ersun Yanal’ın takıma gelmesiyle birlikte devre arasında takıma tekrar katılan Volkan Demirel’in sözleşmesi sezon sonunda bitmişti. Sarı-Lacivertliler’in en önemli oyuncuları arasında yer alan Volkan’a yönetimin, özellikle Emre Belözoğlu’nun da gelişinin ardından 1 yıllık yeni bir sözleşme teklif edeceği konuşuluyordu.

Kanarya’nın, Volkan’la yeniden anlaşma sağlayıp sağlamayacağı büyük bir merak konusu olurken, yönetim kanadından da henüz Volkan’ı ne arayan ne de soran olduğu bildirildi.

‘40 YAŞINA KADAR OYNARIM’

Daha önce yaptığı açıklamada, “2 yıl daha Fenerbahçe’de oyuncu olarak kalmak ve takıma katkı sağlamak istiyorum. Umarım kulübüm tekrar benimle masaya oturur. Zaten onlarla konuşmadan başka bir ekiple asla konuşmam. Amacım 40 yaşına kadar eldivenleri elimden çıkarmamak” diyen 38 yaşındaki kalecinin, bu son gelişmenin ardından geleceğiyle ilgili nasıl bir yol haritası çizeceği merakla bekleniyor.

Arayanı soranı yok! ile ilgili etiketler Fenerbahçe Ersun Yanal Emre Belözoğlu Volkan Demirel
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.