Aras Kargo Avusturyalı firmaya satılıyor!

Pandemi döneminde başarılı bir performans sergileyen Aras Kargo, yabancı yatırımcıların iştahını kabarttı. Avrupa'daki şirketlere nazaran, evlerinde kalan insanlara hizmetlerini aksatmadan ulaştıran Aras Kargo'nun yüzde 80 hissesi Avusturyalı Österreichische Post'a geçiyor.

Koronavirüs salgını nedeniyle zamanlarının çoğunu evlerinde geçiren insanlar, alışverişlerini de internetten yaptı.

Bu süreçte büyük yoğunluk yaşayan kargo şirketleri, Türkiye'de iyi bir sınav verdi. O şirketler arasında olan Aras Kargo hali hazırda %25 pay ile ortağı olan Österreichische Post'un (Austrian Post) iştahını kabarttı.

PAYINI YÜZDE 80'E YÜKSELTİYOR

Österreichische Post yüzde 25 hisse sahibi olduğu Aras Kargo'daki payını %80'e yükselteceğini açıkladı.

Österreichische Post'dan yapılan açıklamaya göre, şirkette Baran Aras yüzde 20 hisse ile müşterek malik olmaya devam edecek ve aynı zamanda Aras Kargo Yönetim Kurulu'nda görev alacak.

Reuters'ın geçtiği bilgiye göre: Önümüzdeki haftalarda tamamlanması beklenen anlaşma düzenleyici kurumların onayına tabi olacak.

Aras Kargo Avusturyalı firmaya satılıyor! ile ilgili etiketler kargo Koronavirüs Korona Avusturya pandemi aras kargo
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.