Aras Bulut İynemli koronavirüse yakalandı! İşte sağlık durumu...

Şu sıralar Disney Plus'ta seyirciyle buluşacak olan Mustafa Kemal Atatürk filmi için hazırlık yapan 31 yaşındaki oyuncu Aras Bulut İynemli'nin koronavirüse yakalandığı ve evinde karantinada olduğu ortaya çıktı.

Son olarak final yapan Çukur dizisinde rol alan ve Mustafa Kemal Atatürk'ü canlandıracağı film ile yeniden izleyici karşısına çıkmaya hazırlanan oyuncu Aras Bulut İynemli'den kötü haber geldi. Ünlü oyuncunun koronavirüs testi pozitif çıktı.

HASTALIĞI HAFİF SEMPTOMLARLA GEÇİRİYOR


'Çukur' dizisinde canlandırdığı Yamaç karakteriyle gönüllerde taht kuran Aras Bulut İynemli'nin koronaviüse yakalanmasının ardından sağlık durumu sevenleri tarafından merak konusu oldu. İnymeli'nin Zekeriyaköy'deki evinde karantinaya girdiği ve hastalığı hafif semptomlarla geçirdiği öğrenildi.

Cumhuriyetin 100. yılına özel olarak çekilecek olan ve şu sıralarda oyuncu kadrosu için çalışmaların yapıldığı Atatürk filminin çekimlerine önümüzdeki Temmuz ayında başlanması planlanıyor. Yönetmen koltuğunda Mehmet Ada Öztekin'in yer aldığı film, Disney'in dijital yayın platformu Disney Plus'ta yayınlanacak.

 

Aras Bulut İynemli koronavirüse yakalandı! İşte sağlık durumu... ile ilgili etiketler Karantina Aras Bulut İynemli covid-19
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.