Aramızdaki Dünya filminin konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Nerede çekildi?

3 Eylül Show TV yayın akışında yer alan Aramızdaki Dünya adlı filmin konusu ve oyuncuları merak ediliyor. Aramızdaki Dünya hangi kanalda? Aramızdaki Dünya oyuncuları kimlerdir?

3 Eylül Show TV yayın akışında yer alan Aramızdaki Dünya adlı filmin konusu ve oyuncuları merak ediliyor. Birbirinden değerli birçok oyuncunun oynadığı Aramızdaki Dünya 2017 yılında vizyona girmiştir..

ARAMIZDAKİ DÜNYA FİLMİNİN KONUSU NEDİR?

Mars'ta insan kolonisi kurmak için yola çıkan bir uzay mekiğindeki astronotlardan biri olan Sarah Elliot, Mars'a iniş yaptıktan hemen sonra bir erkek çocuğu dünyaya getirip hayatını kaybeder. Ekipteki diğer kişiler tarafından büyütülen Gardner Elliot ,16 yaşına geldiğinde yalnızca 14 bilim adamını tanıyan, dünyaya dair okudukları dışında hiçbir bilgisi olmayan fakat son derece zeki ve meraklı bir genç haline gelmiştir. Dünyaya geri gönderilen Gardner, burada büyük bir kültür şoku yaşar. Yapılan tıbbi testlerde bünyesinin dünya atmosferine uygun olmadığı tespit edilir fakat Gardner, NASA’nın kendisine tahsis ettiği yerden kaçarak internette tanıştığı ve dünyada tanıdığı tek kişi olan genç kız Tulsa ile dünyayı ve kendi insani duygularını keşfedeceği bir yolculuğa çıkar.

ARAMIZDAKİ DÜNYA FİLMİNİN OYUNCULARI KİMLERDİR?

Yönetmen: Peter Chelsom

Oyuncular: Asa Butterfield, Britt Robertson, Gary Oldman

Tür: Romantik, Bilimkurgu, Dram

Yapım Yılı: 17 Mart 2017 / 2s 1dk

Aramızdaki Dünya filminin konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Nerede çekildi? ile ilgili etiketler Aramızdaki Dünya filminin konusu nedir kaç yılında çekilmiş nerede çekilmiş show tv yayın akışı
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.