Ukraynalı turistin Bodrum'da deniz keyfi

Sokağa çıkma kısıtlamasından muaf olan yabancı turistler Bodrum'da Aralık'ta denizin keyfini çıkardı. Ukrayna Nataliia Kolesnikova isimli turist Aralık'ta Paşatarlası plajında denize girdi ve sıcak havanın tadını çıkardı.

Bodrum’da da sokağa çıkma kısıtlaması devam ederken az sayıda turist sahil kenarından güneşlenerek sıcak havanın tadını çıkardı. Ukrayna’dan Bodrum’a tatile gelen Nataliia Kolesnikov denizin keyfini tek başına çıkarması ise dikkatlerden kaçmadı.

Uzun sürü güneşlendikten sonra denize girerek serinleyen Nataliia kendini özel hissettiğini söyleyerek “Su çok güzel, sıcak ve serinletici deniz. Sahil çok ıssız ama bu halini çok sevdim. İnanılmaz güzel bir yer Bodrum, çok güzel bir enerjisi var. Kendimi özel hissediyorum, böyle bir günde ama şanslı demiyorum, çünkü herkesin bu şansı yok. Birçok yerde kış yaşanıyor, bizim ülkemizde de kış yaşanıyor. Denize giremezler çünkü kış her yerde. Şu anda çok keyif alıyorum denize girmekten” dedi.

Ukraynalı turistin Bodrum'da deniz keyfi ile ilgili etiketler Deniz Bodrum

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.