Aralık ayı PlayStation Plus ücretsiz oyunları belli oldu! 2022 Aralık ayı PS Plus oyunları

Her ay PlayStation Plus ücretsiz oyunlarıyla kullanıcılarını mutlu etmeye devam ediyor. Oyun severlerin Aralık ayında oynamaya doyamayacağı PlayStation Plus oyunları belli oldu mu? Peki bu oyunlar hangileri? İşte 2022 Aralık ayı PS4 ve Ps5 ücretsiz (bedava) oyunları...

Kullanıcıların oyun oynarken keyifli zamanlar geçirdiği PlayStation, Aralık ayı ücretsiz oyunları kullanıcılar tarafından merak ediliyor.

Her ay ücretsiz oyunlarını kullanıcılarının beğenisine sunan PlayStation'ta 2022 yılının son ayına girildi. Birbirinden önemli yapımların kullanıcılarla buluşacağı gün öncesinde milyonlarca kişi araştırmalarda bulunarak bilgi sahibi olmak ve buna göre ücretsiz oyun indirmek istiyor. PlayStation'un Aralık ayı ücretsiz oyunları nihayet belli oldu. Peki, 2022 aralık ayı PlayStation PlusPS4 ve Ps5 ücretsiz oyunları hangisi?

 PlayStation Plus (PS4 ve PS5) ücretsiz 2022 aralık oyunları

Aralık ayı oyunları henüz açıklanmadı. Kasım 2022'nin son Çarşamba günü açıklanacaklar. Biz haberimizde çıkması tahmin edilen oyunları listeledik. Sizde tahmin ettiklerinizi yorumlarda belirtebilirsiniz. İşte Aralık ayında ücretsiz olması tahmin edilen oyunlar...

The Artful Escape – PS5, PS4

Francis Vendetti, ilk performansına çıkmadan önce ölü bir halk efsanesinin gölgesi ve kendi hayal gücünün kozmik gelgitleriyle mücadele ediyor.

Efsaneye dönüşmüş müzisyen amcasının gölgesinden sıyrılmaya çalışan genç bir gitar dehası, yeni sahne kimliğini bulmak ve kim olmadığını anlamak için çalıntı opera binalarından müzikle çınlayan uzaylı ülkelerine ve Cosmic Extraordinary'nin imkânsız derinliklerine uzanan psikedelik bir maceraya atılıyor.

Aralık ayı PlayStation Plus ücretsiz oyunları belli oldu! 2022 Aralık ayı PS Plus oyunları

ANA ÖZELLİKLER:

Büyük umutların, aşılmaz gölgelerin, uzaylıların, folk müziğin, gitar sololarının, atıp tutmaların ve hayallerini çoktan anılara dönüşmüş gibi yaşamanın hikâyesi.

Müzikal karşılaşmalar. En derinlere dokunan tınılar. Boyutlar aşan dalgalar.

Geçmişinin bilimkurgusal başlangıçlarından ay-botlarının dikişine varıncaya kadar her ayrıntısıyla kendi sahne kimliğini bul.

İnancını kaybetmiş hancılardan, nostaljik köylülere; ağır ağır yürüyen vahşi uzaylılardan gerçeklik sınırlarını zorlayan zebella gibi yaratıklara kadar her tür varlığın arasına karış, konuş, karşılaş.

Çoklu evren boyunca gitarını inlet, yükseklerde süzül ve dans et. Seslerle titreşen ve hareketlerinle ürperen ülkelerden geç; varlığının karşısında tüm dünya bir enstrümanmış gibi hissedeceksin.

Back For Blood – PS5, PS4

Back 4 Blood, otoriteler tarafından çok beğenilen Left 4 Dead serisinin yaratıcılarının elinden çıkan, heyecan verici bir eşli birinci şahıs nişancı oyunudur. Ridden'a karşı verilen savaşın merkezindesin. Bir zamanlar insan olan bu korkunç yaratıklar, taşıdıkları ölümcül bir parazit yüzünden, son medeniyet kırıntısını bile mideye indirmek üzereler. İnsanoğlunun varoluşu tehlikedeyken, Ridden'ı ortadan kaldırıp dünyanın kontrolünü yeniden ele alma görevi sen ve arkadaşlarına kaldı.

Aralık ayı PlayStation Plus ücretsiz oyunları belli oldu! 2022 Aralık ayı PS Plus oyunları - Resim : 2

4 oyunculu eşli oyun hikâyesiyle gitgide zorlaşan görevlerin yer aldığı, devamlı değişen, korkunç bir dünyada mücadele ederken hayatta kalabilmek için birlikte çalışmalısınız. Toplamda 3 arkadaşınla birlikte oyna veya tek başına savaşta ekibine liderlik et.

Oyuncunun eylemlerine göre kendini sürekli ayarlayan Oyun Yöneticisi sayesinde heyecanlı görevler, olağanüstü oynayış çeşitliliği ve aralarında mutasyon geçirmiş 7 metrelik elebaşlarının da bulunduğu güçlü Ridden birlikleri seni bekliyor.

Dead Cells – PS4

Dead Cells seni, gittikçe yayılan ve sürekli değişen lanetli bir adada olanları anlamak için yapılan başarısız bir simya deneyinin başına getiriyor. Ölümsüz ama sakatken tek çare hareket etmek, keşfetmek ve savaşmak için başka bedenleri ele geçirmek.

Zorlu ama adil savaş, duyarlı kontroller, zorlu düşmanlar, kalıcı ölüm ve başını beladan kurtarmak için acil durum panik taklaları zorlu, içgüdüsel ve rahatlatıcı bir aksiyon oyunu sunuyor.

Aralık ayı PlayStation Plus ücretsiz oyunları belli oldu! 2022 Aralık ayı PS Plus oyunları - Resim : 3

Birbirine bağlı bir dünyayı, dallanıp budaklanan yolları ve açılabilen yetenekleri, sürekli adrenalin pompalayan kalıcı ölüm tehdidiyle karıştıran bir Roguevania deneyimi yaşa. Kayıt noktası yok. ya tek seferde baş düşmana ulaş ya da tekrar dene. Ancak, bazı başarılı denemelerinde elde ettiğin kilidi açılan yeni yol, seviyelere erişim, mutasyon, beceri ve silah gibi ilerlemeleri elinde tutabilirsin.

Aralık ayı PlayStation Plus ücretsiz oyunları belli oldu! 2022 Aralık ayı PS Plus oyunları ile ilgili etiketler PlayStation
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.