Aralık ayı düşük faizli ihtiyaç kredisi ürünü açıklandı! ING Bank yüzde 1,34 faiz ile liderlik koltuğuna oturdu!

Aralık ayı içerisinde ihtiyaç kredisi hizmeti veren bankalar arasında en düşük faiz oranına sahip olarak tüketicilerin dikkatlerini çekmeyi başarmış olan ING Bank, kredi ürününün detaylarını paylaştı.

Yükselen döviz kurları ve altın fiyatları başta olmak üzere ekonomi piyasalarını direkt olarak ilgilendiren birçok alanda olumsuz gelişmeler yaşanması, küresel çapta bir ekonomi krizin ortaya çıkmasına sebep oldu. Söz konusu krize sebep olan başlıca etken yüksek enflasyon olarak gösterilirken ülkemizde de yükselen enflasyonun etkisi hat safhalara ulaştı.

Üretim alanlarından ürünlerin reyonlara geldikleri ana kadar geçen diğer alanlarda etkisini gösteren yüksek enflasyon, etiket fiyatlarında da arka arkaya zamların gözlenmesine sebep oldu. Bu durum sabit maaşlı tüketicilerin alım güçlerini düşürürken henüz maaşlarını almış olmalarına rağmen nakitlerinin ay başlarında bitmesine yol açtı. Bu durum karşısında bankaların kredi ürünlerine yönelen ancak yüksek faizler sebebi ile daha büyük bir borcun altına girmekten çekinen vatandaşlar, sene sonuna doğru yaklaşıldığı şu günlerde uygun faizli yeni bir kampanyanın haberini alabilmek adına araştırmalara başladılar. Bu noktada devreye giren ING Bank, aralık ayı kredi ürünlerinde en düşük faize sahip olan banka olarak dikkatleri üzerine çekmeyi başardı.

Hem mevcut müşterileri hem de yeni müşterileri için ihtiyaç kredisi ürününde faizleri düşürdüğünü ifade eden ING Bank, söz konusu düşük faizli kredi ürününe ilişkin detayları kamuoyu ile paylaştı.

EN DÜŞÜK FAİZ ORANI ING BANK’TA!

Aralık ayı düşük faizli ihtiyaç kredisi ürünü açıklandı! ING Bank yüzde 1,34 faiz ile liderlik koltuğuna oturdu!

Resmi internet sitesi üzerinden duyurmuş olduğu ihtiyaç kredisi ürünü kapsamında tüketicilere 80 bin TL’ye kadar nakit desteği sağlayacağını ifade eden ING Bank, 20 bin TL’ye kadar olan ve 6 ay vade karşılığında çekilmek istenen krediler için faizleri yüzde 1,34’e düşürdüğünü belirtti.

ING BANK’IN DÜŞÜK FAİZLİ KREDİ ÜRÜNÜNDE TAKSİTLER NE KADAR?

ING Bank düşük faizli ihtiyaç kredisi ürününe ilişkin örnek hesaplama tablosunu şu şekilde oluşturdu:

  • Kredi tutarı: 20 bin TL
  • Vade sayısı 6 ay
  • Faiz oranı: Yüzde 1,34
  • Kredi tahsis ücreti: 100 TL
  • Aylık taksit tutarı: 3.531 TL
Aralık ayı düşük faizli ihtiyaç kredisi ürünü açıklandı! ING Bank yüzde 1,34 faiz ile liderlik koltuğuna oturdu! ile ilgili etiketler kredi faiz
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.