Aralarında sular durulmuyor!

Eski futbolcu Emre Aşık ile boşanma davası sürecinde olduğu eşi Yağmur Sarnıç arasında sular durulmuyor. Sarnıç, bu kez eşinin mehir bedelini yerine getirmediğini iddia ederek icra takibi başlattı.

Takvim'de yer alan habere göre; eski futbolcu Emre Aşık ve çekişmeli boşanma aşamasında olduğu Yağmur Sarnıç  ile arasında sular durulmuyor.

Birbirlerini dava yağmuruna tutan ikiliden Yağmur Sarnıç, bu kez de eşinin mehir (erkeğin evlenirken eşine verdiği para veya mal) taahhüdünü yerine getirmediğini iddia etti.

 BOŞANIRKEN MEHİR TALEP EDİLEBİLİNİYOR

Emre Aşık'tan dini nikahta 100 Cumhuriyet altını isteyen Yağmur Sarnıç, yaklaşık 186 bin liranın ödenmesi için eşine icra takibi başlattı. Kadın, boşanırken mehir talep edebiliyor.

 

 

Aralarında sular durulmuyor! ile ilgili etiketler mahkeme dava icra Emre Aşık Yağmur Aşık boşanma altın mehir dini nikah
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.