Araçtan polislere ateş açıldı: 2 yaralı

Şanlıurfa'da bir evi takibe alan polis ekibi saldırıya uğradı. Sokaktan geçen bir araçtan açılan ateş sonucu 2 polis memuru yaralandı. Yaralı polisler hastaneye kaldırıldı.

Şanlıurfa'da polis ekipleri, istihbarat sonucu bir evi takibe aldıkları görev sırasında saldırıya uğradı. Yaralanan 2 polis memuru hastaneye kaldırıldı.

Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Büro ekipleri, alınan bir istihbarat sonucu merkez Haliliye ilçesinin Devteşti Mahallesi Açıksu Caddesi'ndeki bir evi takibe aldı.

Araçtan polislere ateş açıldı: 2 yaralı

Bu sırada sokaktan geçen bir araçtan polislere ateş açılması sonucu 2 polis memuru yaralandı. Yaralı polisler, ekip aracıyla Balıklıgöl Devlet Hastanesi'ne götürüldü.

Hastaneye giden Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin yetkililerden yaralı polislerle ilgili bilgi aldı. Polislerin sağlık durumlarının iyi olduğu bildirildi.

AA

Araçtan polislere ateş açıldı: 2 yaralı ile ilgili etiketler Şanlıurfa polislere ateş açıldı
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.