Araçlar kafa kafaya çarpıştı: 1 polis şehit oldu

Siirt'te iki araç kafa kafaya çarpıştı. Korkunç kazada 1'i ağır 3 kişi yaralandı. Kazada ağır yaralanan polis memuru Mustafa Demircioğlu hastaneye kaldırıldı. Tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayan şehit polis için yarın İl Emniyet Müdürlüğünde tören düzenlenecek.

Siirt'in Eruh ilçesinde iki aracın kafa kafaya çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 1'i ağır 3 kişi yaralandı. Trafik kazasında ağır yaralanan polis memuru Mustafa Demircioğlu hayatını kaybetti.

Kokrunç kaza, ilçeye bağlı Bayramlı köyü yakınlarında meydana geldi. 34 DCM 576 plakalı otomobil ile 01 ABL 652 plakalı otomobilin kafa kafaya çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında Mustafa Demircioğlu (31), Yemlihan Teğin (21) ve Azat Teğin (20) yaralandı.

Vatandaşların haber vermesi üzerine olay yerine sevk jandarma ve 112 Acil Servis ekipleri sevk edildi. Yaralılar olay yerinde yapılan ilk müdahalelerinin ardından Siirt Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Kazada yaralanan Mustafa Demircioğlu'nun durumunun ağır olduğu öğrenildi.

Araçlar kafa kafaya çarpıştı: 1 polis şehit oldu

POLİS MEMURU KURTARILAMADI

İlk müdahaleleri olay yerinde yapılan ve ardından Siirt Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alınan yaralılardan polis memuru Mustafa Demircioğlu, doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamadı. Şehit olan polis memuru için yarın İl Emniyet Müdürlüğünde tören düzenlenecek.

Araçlar kafa kafaya çarpıştı: 1 polis şehit oldu ile ilgili etiketler Siirt Trafik kazası şehit polis Mustafa Demircioğlu

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.