Aracıyla nehre uçan popçu hayatını kaybetti!

Yılbaşında ailesini ziyaret etmek için yola çıkan Romanya-Kanada kökenli şarkıcı Anca Pop'un aracı Tuna Nehri'ne uçtu. Genç popçu kazada hayatını kaybetti.

Yeni yıl öncesi ailesini ziyaret için yola çıkan Romanya- Kanada kökenli şarkıcı Anca Pop, arabasının nehre düşmesiyle hayatını kaybetti.

TUNA NEHRİ'NDEN CANSIZ BEDENİ ÇIKARILDI

Yeni yıl öncesi ailesini ziyaret için yola çıkan genç şarkıcının kız kardeşi kendisinden haber alamaması üzerine polise haber verdi. Anca Pop'u bulmak için seferber olan polis Romanya'daki Tuna Nehri'nde bir aracın düştüğünü ortaya çıkardı. Yapılan incelemeler sonucunda sudan şarkıcının cansız bedeni çıkarıldı.

Aracıyla nehre uçan popçu hayatını kaybetti!

GORAN BREGOVIC İLE TANIŞINCA HAYATI DEĞİŞTİ

Müzik hayatına 2004 yılında başlayan şarkıcının hayatı, 2008 ünlü sanatçı Goran Bregovic ile tanışması ve albümü için beraber çalışmaları sayesinde değişmişti. Ünlü şarkıcının özellikle Japonya'da büyük bir hayran kitlesi bulunuyordu.

Aracıyla nehre uçan popçu hayatını kaybetti! - Resim : 2

 

Aracıyla nehre uçan popçu hayatını kaybetti! ile ilgili etiketler
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.