Aracın üstüne çıkıp çaresizce kurtarılmayı beklediler!

Adana'da virajda savrulan minibüs, sulama kanalına düştü. Sürücü Mehmet Emin (43) ile eşi Rabia Diş (39) aracın üzerine çıkıp kurtarılmayı bekledi. Bu sırada çevredekilerin cep telefonlarıyla canlı yayın yapması dikkat çekti.

Kaza, merkez Yüreğir ilçesi Levent Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, Mehmet Emin Diş yönetimindeki kamyonet, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu Sembül Caddesi'nde sulama kanalına düştü. Mehmet Emin Diş, eşi Rabia Diş’i kamyonetin tavanına çıkardı. Daha sonra kamyonetin tavanına çıkan Diş, telefonla yardım istedi. Kısa sürede olay yerine polis ve Can-Kur ekipleri geldi.

KURTARILMAYI BEKLEDİLER

Bir süre kamyonetin tavanında kurtarılmayı bekleyen karı-koca botla kanala inen ekipler tarafından kurtarıldı. O anları ise kanal boyunda bekleyen meraklı vatandaşlar cep telefonlarıyla görüntüledi. Bazı vatandaşların ise sosyal medyadan canlı yayın yaptığı görüldü.

"EŞİM YÜZME BİLMİYORDU"

Mehmet Emin Diş, caddede ilerlerken birden direksiyon hakimiyetini kaybettiğini, daha sonra sulama kanalına düştüğünü, suyun seviyesinin çok yüksek olmamasından dolayı kurtulduklarını belirterek, “Ben yüzme biliyordum ama eşim bilmiyordu. Suyun seviyesi yüksek olsa başımıza kötü şeyler gelebilirdi” dedi.

Aracın üstüne çıkıp çaresizce kurtarılmayı beklediler! ile ilgili etiketler Adana kaza sulama kanalı

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.