Aracı metrelerce uçuruma yuvarlandı, yaralı kadın gazetecilere saldırdı!

Zonguldak'ta bir otomobil 10 metrelik uçurumdan yuvarlandı. Ağaca çarparak durabilen otomobilin kullanılmaz hale geldiği feci kazada yaralanan kadın görüntü almaya çalışan gazetecilere saldırdı. Araç içindeki içki şişeleri de dikkatleri çekerken yaralı kadının saldırı anı kameralara anbean yansıdı. İşte o anlar...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde ilçeye bağlı Ova Köyünün üzerinde bulunan Ramazanlı Köyü Zoroğlu Tepesinde ^feci bir kaza meydana geldi.

ARAÇ KULLANILMAZ HALE GELDİ

Mesut A. idaresindeki otomobil direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu 10 metrelik uçurumdan yuvarlandı. Ağaca çarparak durabilen otomobil kullanılamaz hale geldi. Kazayı gören çevredeki vatandaşları durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne ihbarda bulundu. Kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralı Mesut A. ve Safinaz Ö.’ye yaptıkları ilk müdahalenin ardından ambulans ile Kdz. Ereğli Devlet Hastanesi’ne kaldırdı.

Aracı metrelerce uçuruma yuvarlandı, yaralı kadın gazetecilere saldırdı!

İÇKİ ŞİŞELERİ DİKKAT ÇEKTİ

Kazanın ardından araç içerisi ve çevresinde içki şişeleri dikkat çekti. Olay yerine gelen İtfaiye ekipleri, aracın patlama riskine karşı vatandaşlara uyarıda bulundu.

Aracı metrelerce uçuruma yuvarlandı, yaralı kadın gazetecilere saldırdı! - Resim : 2

GAZETECİLERE SALDIRDI

Öte yandan kazada yaralanan Safinaz A., görüntü çekmek isteyen gazeteciye saldırdı. Ambulans ile hastaneye getirilen kadın, hastane önünde de gazetecilere küfür ederek kameraya vurdu.

Aracı metrelerce uçuruma yuvarlandı, yaralı kadın gazetecilere saldırdı! - Resim : 3

(İHA)

Aracı metrelerce uçuruma yuvarlandı, yaralı kadın gazetecilere saldırdı! ile ilgili etiketler gazeteci Saldırı Zonguldak uçurum

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.