Araç satın alacaklar dikkat! Odeabank yüzde 70 oranında satın alma desteği verecek! 650 TL'ye 400 bin TL'lik hizmet!

Yükselen araç fiyatları sebebi ile yeni araç satın almak için birikimleri yetersiz kalan tüketicilere, Odeabank’tan avantajlı bir kredi kampanyası haberi geldi. İşte yeni kredi ürünün ayrıntıları…

Yeni dönemde araç satın almanın hayalini kuran ancak ilk olarak geçtiğimiz senenin sonunda araçlara yansıyan yüksek oranlı zamlardan sonra da bu sene itibari ile etkisini artıran çip krizinden ötürü hayal kırıklığı yaşayan vatandaşlar, halen bütçelerine uygun satılık araç olup olmadığını araştırmaya devam ediyorlar. Bu kapsamda geçtiğimiz hafta içerisinde Resmi Gazete’de yayınlanmış olan ÖTV matrah düzenlemesi ile de umutlanan vatandaşlar, düşen fiyatlara karşın kredi desteği alarak araç sahibi olabilmenin hayalini kuruyorlar.

2022 yılı tamamlanmadan ve ocak ayı itibari ile ilan edilecek olan yeni zamlara takılmadan bankalardan kredi hizmeti alarak araç satın almak isteyen tüketiciler için devreye giren Odeabank hem ikinci hem de sıfır kilometre araçlar için kullanılabilecek olan bir kredi kampanyası geliştirdiğini duyurdu. Banka, halen başvurulara açık olan yeni kredi kampanyasına ilişkin ayrıntıları paylaştı.

ODEABANK TAŞIT KREDİSİ KAMPANYASI 2022

Araç satın alacaklar dikkat! Odeabank yüzde 70 oranında satın alma desteği verecek! 650 TL'ye 400 bin TL'lik hizmet!

Kart kampanyaları ve avantajlı finansman hizmetleri ile son dönemlerde müşteri sayısını arttırmayı başaran özel bankalar arasında yer alan Odeabank, araç sahibi olmanın hayalini kuran ancak yükselen araç fiyatlarına karşı bütçe desteğine ihtiyaç duyan tüketiciler için taşıt kredisi kampanyası geliştirdiğini duyurdu. Banka, ilgili kampanyası kapsamında aracın fiyatına göre destek vereceğini açıklayarak destek oranlarını şu şekilde sıraladı:

  • Fiyatı 400 bin TL’ye kadar olan araçlar için: Yüzde 70
  • Fiyatı 400.001- 800.000 TL aralığında olanlar için: Yüzde 50
  • Fiyatı 800.001- 1.200.000 TL aralığında olanlar için: Yüzde 30
  • Fiyatı 1.000.001- 2.000.000 TL aralığında olanlar için: Yüzde 20

ODEBANK TAŞIT KREDİSİ KAMPANYASI ÖRNEK HESAPLAMA TABLOSU

Odeabank tarafından geliştirilmiş olan taşıt kredisi kampanyasının örnek hesaplama tablosu şu şekilde:

  • Kredi tutarı: 400 bin TL
  • Vade sayısı: 48 ay
  • Faiz oranı: Yüzde 3,36
  • Aylık taksit tutarı: 19.507,37 TL
Araç satın alacaklar dikkat! Odeabank yüzde 70 oranında satın alma desteği verecek! 650 TL'ye 400 bin TL'lik hizmet! ile ilgili etiketler kredi
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.