Araç sahiplerini üzecek haber: Motorine yeni zam geliyor

Rusya-Ukrayna savaşıyla birlikte brent petrol fiyatlarında dalganlanma sürerken, benzin ve motorin fiyatları da indirim ve zam haberleriyle değişkenlik gösteriyor. Buna göre, bu geceden itibaren geçerli olmak üzere motorinde 1 lira 93 kuruş zam bekleniyor.

Dolar/TL kurundaki oynaklık ve brent petrolün fiyatlarının sürekli değişmesiyle birlikte akaryakıt fiyatlarına zam gelmeye devam ediyor. Her geçen gün gelen zamlara bu gece itibarıyla bir yenisi daha eklenecek.

 

MOTORİNE ZAM GELİYOR

NTV'de yer alan habere göre, 8 Haziran'dan itibaren geçerli olmak üzere motorinde 1 lira 93 kuruş zam bekleniyor.

Güncel akaryakıt pompa fiyatlarına göre;

İstanbul'da motorin litre fiyatı 25,94 liradan satılıyor.

Benzinin litresi ise ortalama 26,24 satılıyor.

 

YENİ ZAMLAR GELEBİLİR

Akaryakıt fiyatlarına her geçen gün gelen zamların ardından dikkat çeken bir açıklama, Malezya merkezli petrol ve gaz piyasaları istihbarat platformu Oil Industry Insight Kurucusu Hussein'den geldi. Rusya ve Ukrayna arasındaki savaşı değerlendiren Hussein, savaş devam ettiği sürece petrol fiyatlarındaki yükselişin süreceğini vurgulayarak, "Rus petrol ambargosu hayata geçirilirse varil başına 150 doları görmek mümkün." ifadelerini kullandı.

Araç sahiplerini üzecek haber: Motorine yeni zam geliyor ile ilgili etiketler Motorin zam Akaryakıt
GÜNÜN VİDEOSU

Özlem Zengin'den DEM'e: İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor!

AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin ile muhalefet milletvekilleri arasında 'İsrail ile ticaret' tartışması çıktı. DEM sıralarına seslenen Zengin'in "Zaten İsrail'in asıl amacı sizin gibileri korumaktır. İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor. " sözleri gündem oldu.