Araç sahiplerine kötü haber: Bir zam daha geldi

24 Şubat'ta başlayan Rusya ile Ukrayna'nın savaşının etkisiyle Brent petrolün fiyatlarında volatilite görülmeye devam ediyor. Bununla birlikte dolar/TL kurundaki oynaklık akaryakıt fiyatlarının sürekli güncellenmesine neden oluyor. Benzine 19 Mayıs 2022 Perşembe günün itibaren geçerli olacak şekilde 1 lira 4 kuruş zam geldi.

Rusya'nın Ukrayna'ya düzenlediği askeri harekatın ardından başta gıda ve enerji olmak üzere birçok sektörde fiyatlarda artışlar meydana gelmeye başladı. Savaşın uzaması ve müzakerelerin durması fiyatlarda etkili olmaya devam ederken, yurt içi piyasalarda Türk Lirası'nın dolar karşısında değer kaybetmesi de fiyatların artışında etkisini gösteriyor.

Brent petrol fiyatları ve dövizdeki değişikliklerle birlikte vatandaşlar benzin ve motorin fiyatlarını takibe devam ediyor.

İSTANBUL'DA BENZİN 23,86 LİRAYA YÜKSELDİ

Geçtiğimiz gün gelen 1 lira 70 kuruşluk zammın ardından bugünden itibaren geçerli olmak üzere benzinin litre fiyatı 1 lira 4 kuruş daha arttı.

Zam sonrası benzin İstanbul'da 23 lira 86 kuruşa; Ankara ve İzmir'de ise 23 lira 97 kuruşa yükseldi.

 

Araç sahiplerine kötü haber: Bir zam daha geldi ile ilgili etiketler Akaryakıt benzin zam
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.