Araç sahiplerine 500 liralık bedava akaryakıt ve otogaz! ING Bank'tan PO Aylık Yakıtınız Bizden!

Benzin, motorin ve LPG fiyatlarına gelen son fahiş zamlarla birlikte araç sahipleri kontak kapatmaya kadar gelirken yeni yakıt kampanyaları herkesin dikkatini çekti. Yakından takip edilen bu kampanyada Petrol Ofisi ile ING Bank ortaklığında araç sahiplerine 500 liralık bedava akaryakıt ve otogaz verileceği açıklandı.

Benzin, motorin ve LPG fiyatlarına gelen son zamlar araç sahiplerini zor durumda bıraktı. Ancak Petrol Ofisi ile ING Bank ortaklığında başlatılan kampanyada gereken şartlar yerine getirildiği takdirde araç sahiplerine 500 liralık bedava akaryakıt ve otogaz verileceği ifade edildi.

Konu hakkında kampanya ayrıntıları belli olurken sadece ING Bank müşterilerinin bu fırsattan yararlanabileceği belirtildi. ING Bank kredi kartı kullanan müşterilerine 12 ay süresince her ay 500 TL yakıt alımını ING Kredi Kartı ile Petrol Ofisi mobil ödeme üzerinden yapmaya söz verenlere anında yakıt alımı için 500 TL verecek.

ING Bank tarafından yayımlanan duyuruda, “ING Bireysel Kredi Kartı sahibi müşterilerimiz, ING Mobil kampanyalar adımından kampanyaya katılım yapabilir. Katılım yapıldığı takdirde aşağıda yer alan koşullar kabul edilmiş sayılır.” ifadelerine yer verildi.

Araç sahiplerine 500 liralık bedava akaryakıt ve otogaz! ING Bank'tan PO Aylık Yakıtınız Bizden!

12 ay boyunca her ay ING Kredi Kartı’nız ile Petrol Ofisi mobil uygulaması üzerinden mobil ödeme yaparak her ay en az 500 TL yakıt harcaması yapmanızın beklendiği belirtildi.

Yapılan duyurunun devamında kampanyaya katılım sonrası ING kredi kartınıza “PO Aylık Yakıtınız Bizden” açıklaması ile 500 TL yatırılır. İlgili 12 ayın sonunda, 12 ay boyunca her ay ING Kredi Kartı’nız ile Petrol Ofisi mobil uygulaması üzerinden mobil ödeme yaparak her ay en az 500 TL yakıt harcaması yapamamış olmanız halinde, harcama sözünüzü yerine getiremediğiniz aylar üzerinden hesaplama yapılarak “PO Harcama Sözü Geri Alım” açıklaması ile kartınıza borç yansıtılacaktır.

Araç sahiplerine 500 liralık bedava akaryakıt ve otogaz! ING Bank'tan PO Aylık Yakıtınız Bizden! ile ilgili etiketler Akaryakıt Motorin benzin otogaz ıng bank petrol ofisi
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.