Araç sahipleri dikkat! Benzine indirim geldi

24 Şubat'ta başlayan Rusya ile Ukrayna'nın savaşının etkisiyle Brent petrolün fiyatlarında volatilite görülmeye devam ediyor. Bununla birlikte dolar/TL kurundaki oynaklık akaryakıt fiyatlarının sürekli güncellenmesine neden oluyor. Benzine bugünden itibaren geçerli olmak üzere 1 lira indirim geldi.

Rusya'nın Ukrayna'ya düzenlediği askeri harekatın ardından başta gıda ve enerji olmak üzere birçok sektörde fiyatlarda artışlar meydana gelmeye başladı. Savaşın uzaması ve müzakerelerin durması fiyatlarda etkili olmaya devam ederken, yurt içi piyasalarda Türk Lirası'nın dolar karşısında değer kaybetmesi de fiyatların artışında etkisini gösteriyor.

Brent petrol fiyatları ve dövizdeki değişikliklerle birlikte vatandaşlar benzin ve motorin fiyatlarındaki değişimi dikkatle takip ediyor.

SON ZAMLARLA LİTRE FİYATI 24 LİRA SINIRINA DAYANMIŞTI

Benzinin litre fiyatı 17 Mayıs tarihinde 1 lira 70 kuruş, 19 Mayıs tarihinde ise 1 lira 4 kuruş olmak üzere toplamda 2 lira 74 kuruş artmıştı.

Son zamlarla birlikte benzinin litre fiyatı 24 lira sınırına dayanmışken, bu kez bir indirim haberi geldi.

HANGİ İLDE NE KADAR?

Benzine bugünden itibaren geçerli olmak üzere 1 lira fiyat indirimi yapıldı. İndirimle birlikte benzinin litre fiyatı İstanbul'da 22 lira 86 kuruşa, Ankara ve İzmir'de ise 22 lira 97 kuruşa düştü.

 

 

Araç sahipleri dikkat! Benzine indirim geldi ile ilgili etiketler benzin İndirim Akaryakıt
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.