Araç sahipleri dikkat! Benzin, motorin ve otogaza zam geleceği iddia edildi!

Sektör yetkililerinin iddiasına göre benzin, motorin ve otogaza zam gelecek. Merkez Bankası'nın faiz indirme politikası sonrası yükselişe geçen dolar kurunda yaşanan artışın akaryakıt üzerinde fiyat artışına neden olacağı iddia edildi. Buna göre akaryakıt ürünlerine 25 Kasım tarihinden geçerli olmak üzere zam gelmesi bekleniyor.

Dolar/TL kurunda yaşanan hızlı yükselişin akaryakıt fiyatlarını olumsuz etkilemesi bekleniyor. 

BENZİNE 1 LİRA 1 KURUŞ ZAM

Bloomberg HT'nin sektör kaynaklarından aldığı bilgiye göre doların yükselmesi ile oluşan fiyatlama neticesinde bu gece yarısından geçerli olmak üzere benzinde 1 lira 1 kuruş, motorinde 1 lira 5 kuruş, otogazda 65 kuruş zam bekleniyor.

Kaynaklar, zammın yapılıp yapılmayacağına dair karar yetkisi olan ilgili kurumların onayı ile devreye alınmasının beklendiğini belirtti.

 

 

Araç sahipleri dikkat! Benzin, motorin ve otogaza zam geleceği iddia edildi! ile ilgili etiketler benzin Motorin Araç otogaz fiyat araba
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.