Arabasını içinde insanların olduğu durağa sapladı ve kaçtı!

Isparta’da sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobil, otobüs durağına daldı. Kazada otobüs durağında bekleyen 4’ü yabancı uyruklu 5 kişi yaralanırken, sürücü aracını bırakarak olay yerinden kaçtı.

Kaza saat 21.30 sıralarında Isparta'da 102. cadde üzerinde meydana geldi.

HALK OTOBÜSÜ DURAĞINA SAPLANARAK DURABİLDİ

Kolçelik kavşağından şehir merkezi istikametine seyir halindeki sürücüsü henüz öğrenilemeyen 07 AGE 785 plakalı otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu önce kaldırımdaki ağaca vurdu, sonra yol kenarındaki halk otobüsü durağına çarparak durabildi.

DURAKTAKİ 5 KİŞİ YARALANDI

Kazada durakta bekleyen 5 kişi yaralandı. Kazanın ardından ihbar üzerine olay yerine çok sayıda sağlık, itfaiye ve emniyet ekibi sevk edildi. Sağlık ekipleri, yaralılar Rabia Nur Baştuğ, Abdülaziz Ahmet Jeylani Muhammed, Shamsa Hassan İsmail, Meryem Sııdı Mohamed, Mohamed Sınıfı Mohamed’i ambulansla hastaneye kaldırdı. Yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

OTOMOBİL SÜRÜCÜSÜ OLAY YERİNDEN KAÇTI

Kazanın ardından otomobil sürücüsü yanındaki 2 kişiyle birlikte olay yerinden kaçtı. Polis, sürücüyü yakalamak için çalışma başlattı.

Arabasını içinde insanların olduğu durağa sapladı ve kaçtı! ile ilgili etiketler Isparta kaza Otomobil araba durak Sürücü kaçtı

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.