Aldatılan eşten şok paylaşım! Arabanın aynasını kıran Ece Erken mi?

Evli avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu ile aşk yaşadığı ortaya çıkan Ece Erken'e ait olduğu iddia edilen bir video sosyal medyayı salladı. Aldatılan eş Benan Mahmutyazıcıoğlu tarafından paylaşılan videoda bir kişinin park halindeki aracın yanına gidip aynasını kırdığı görülüyor.

Ece Erken’in, Fikret Orman'ın başkanlık döneminde Beşiktaş Spor Kulübü’nün hukuk işlerinden sorumlu yönetim kurulu üyeliğini yapan Avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu’yla birlikte olduğu ortaya çıkmıştı.

Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun, 15 yıllık eşi ve iki çocuğunun annesi Benan Mahmutyazıcıoğlu bu ilişkiyi öğrenince boşanma davası açmıştı.

VİDEODAKİ ECE ERKEN Mİ?

Benan Mahmutyazıcıoğlu son paylaşımıyla olay oldu. Sosyal medya hesabı üzerinden Ece Erken hakkında tedbir kararı aldığını duyuran Benan Hanım bir de bir video paylaştı. Benan Mahmutyazıcıoğlu'nun paylaştığı video herkesi şoke etti. Videodaki kişinin Ece Erken olduğu iddia edildi.

Aldatılan eşten şok paylaşım! Arabanın aynasını kıran Ece Erken mi?'ADALET HERKESE LAYIK OLDUĞUNU VEREN BİR ERDEMDİR'

Benan Mahmutyazıcıoğlu paylaşımda şunları yazdı:

Gecenin bir yarısı evimizin önüne gelip araçlarımıza zarar verenin kim olduğunu söylememe gerek yok sanırım... Unutmayın ki bir gün herkes yaşayacak, kimisi aldığı duaları kimisi de aldığı ahları... Adalet herkese layık olduğunu veren bir erdemdir.

 

Aldatılan eşten şok paylaşım! Arabanın aynasını kıran Ece Erken mi? ile ilgili etiketler Ece Erken avukat video şafak mahmutyazıcıoğlu
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.