Apple'ın yasaklatmaya çalıştığı kitap rekor kırdı

ABD'li teknoloji devi Apple'ın, şirketin sırlarını açığa çıkardığı gerekçesiyle yasaklatmaya çalıştığı App Store Confidential kitabı satış rekoru kırıyor.

DonanımHaber'de yer alan habere göre, Apple'ın eski yöneticisi Tom Sadowski tarafından kaleme alınan ve şirketin her ne pahasına olursa olsun yasaklamaya çalıştığı App Store Confidential isimli kitap en çok satanlar listesine girdi.

'ŞİRKET SIRLARI DEŞİFRE EDİLİYOR'

Apple'ın söz konusu kitabı yasaklama girişimleri bugüne kadar hep ters tepti ve Reuters'ın haberine göre kitap, Amazon'da en çok satanlar listesinde ikinci sıraya yerleşti.

Sadowski tarafından yazılan kitabın, şirketin sırlarını açığa çıkardığını iddia ediliyor. Ancak Sadowski'ye göre tüm bu bilgilerin doğrulanması son derece kolay...

Kitap temelde App Store için bir uygulama oluştrumanın zorluklarını ayrıntılı bir şekilde ele alıyor.

Apple'ın yasaklatmaya çalıştığı kitap rekor kırdı

APPLE, KİTAP YÜZÜNDEN İŞİNE SON VERDİ

Bu bilgiler içinde App Store için başarılı bir uygulama yapmanın incelikleri ve uygulamanızı yılın uygulaması haline getirebileceğiniz püf noktaları da mevcut. Ayrıca App Store Confidential kitabında, Apple için programlama yaparken neyin yapılacağı veya yapılmayacağına ayrılmış bir bölüm de yer alıyor.

Apple, Sadowski'nin henüz şirkette çalışırken bu kitabı yazmaya başladığını iddia ederek çalışanının işine son verdiğini açıklamış, ancak Sadowski ise bu kitap projesi için şirketten kendi isteğiyle ayrıldığını beyan etmişti.

Apple'ın yasaklatmaya çalıştığı kitap rekor kırdı ile ilgili etiketler Apple Amazon kitap Tom Sadowski App Store Confidential
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.