Apple’ın beklenen etkinliğinde olacak yenilikler: Uygun fiyatlı iPhone SE 3 geliyor mu?

Apple tarafından duyurulan yılın ilk ürün tanıtım etkinliği bugün yapılacak. Etkinlikte iPhone SE’lerin yeni jenerasyonu, iPad Air ve yeni bir Mac modelinin tanıtılımı yapılacağı açıklandı. iPhone SE’lerin normalden daha küçük ve daha uygun fiyatlı olması bekleniyor. 

Bugün yapılacak olan lansman etkinliğinde, Bloomberg’den Mark Gurman, yeni bir Mac Mini’nin piyasaya sürülebileceğini söyledi. Gurman, ekstra olarak yeni bir harici monitörün ön izlemesi yapabileceklerini de ekledi. 

Daha önce Apple’ın 7K ekran çözünürlüklü ve A13 Bionic çip setine sahip yeni bir Studio Display üzerinde çalıştığı bildirildi. Fakat bu ürünün lansmanının bugün değil, 2023 yılında gerçekleşmesi bekleniyor. 

Apple’ın beklenen etkinliğinde olacak yenilikler: Uygun fiyatlı iPhone SE 3 geliyor mu?

BUGÜN GERÇEKLEŞECEK OLAN ETKİNLİKTE BİZİ BEKLEYENLER 

iPhone SE serisi

iPad Air 

Yeni bir Mac 

iOS 15.4 güncellemesi 

Universal Control isimli yeni bir özellik (Tüm Apple cihazlarında ortak klavye ve mouse kullanmaya yarayan bir özellik) 

Etkinlik, şirketin resmi YouTube kanalı üzerinden canlı olarak paylaşılacak. 

Apple’ın beklenen etkinliğinde olacak yenilikler: Uygun fiyatlı iPhone SE 3 geliyor mu? ile ilgili etiketler Apple lansman etkinlik 2022 tanıtım
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.