Apple WWDC 2020 nereden izlenir? Apple hangi ürünleri tanıtacak? Worldwide Developers Conference kaçta başlıyor?

Apple WWDC 2020 nereden izlenir? Beklenen gün geldi. Her sene yapılan ve Apple'ın yeni ürünlerini tanıttığı Worldwide Developers Conference, bu akşam gerçekleşecek. Vatandaşlar bu etkinliğin saat kaçta başlayacağını merak ediyor. Korona salgını nedeniyle online yapılacak Dünya Geliştiriciler Konferansı'nde merak edilen detaylar haberimizde...

Apple WWDC nereden izlenir? Dünya Geliştiriciler Konferansı ya da ingilizce adıyla Worldwide Developers etkinliği bu akşam saat Türkiye saati ile 20.00'da başlayacak. Peki Apple hangi ürünlerini tanıtacak? İOS 14 özelliklerinin açıklanacağını etkinlik her sene yapılıyor. Koronavirüs salgını nedeniyle bu yıl online olarak yapılacak etkinlik. Peki Apple ürünlerinin özellikleri ne olacak? Merak edilen detaylar haberimizde..


APPLE WWDC 2020 NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

WWDC 2020, 22 Haziran yani bugün TSİ 20:00'da başlayacak. 26 Haziran tarihine kadar devam edecek.

WWDC 2020 NASIL İZLENİR?

Apple WWDC 2020 etkinliği Apple'ın YouTube kanalından, Apple'ın kendi internet sitesinden, Apple TV'deki Apple Events uygulamasından canlı olarak izlenebilecek.

APPLE HANGİ ÜRÜNLERİ TANITACAK?

Apple'ın 1987'den beridir düzenlemeye başladığı WWDC (Worldwide Developers Conference) bu sene corona virüs salgını nedeniyle çevrimiçi olarak gerçekleşecek. Bu etkinlikte iOS 14, iPad OS 2 (Kimine göre iPadOS 14 olarak geçiyor), yeni macOS ve diğer yeni nesil işletim sistemleri tanıtılacak. Apple'ın açıklamaları, duyuracağı yeni özellikler milyonlarca iPhone, iPad ve Mac kullanıcısını yakından ilgilendiriyor. Sonuç olarak WWDC 2020'de güncelleme desteği kesilen cihazlar, yeni işletim sistemlerinin neler sunacağı ortaya çıkacak. Bununla birlikte Apple'ın AirPods Studio isimli kulaküstü Hi-Fi kulaklık tanıtabileceği de ileri sürülüyor.

Apple WWDC 2020 nereden izlenir? Apple hangi ürünleri tanıtacak? Worldwide Developers Conference kaçta başlıyor? ile ilgili etiketler Apple wwdc konferans ios 14
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.