Apple, ölümünün 10'uncu yılında Steve Jobs'u bu video ile andı

Apple'ın kurucusu ve eski CEO'su Steve Jobs, ölümünün 10'uncu yılında anıldı. Apple'ın resmi sitesinden Jobs anısına bir video yayınladı. Videoya Jobs ailesinin duygu dolu sözleri eşlik etti.

Apple, kurucusu ve eski CEO'su Steve Jobs'u, ölümünün 10'uncu yılında bir video ile andı.

Şirketin sitesinin ana sayfasında alt yazılı olarak da yayınlanan kısa film, 5 Ekim 2011'de pankreas kanserinden ölen Jobs'un yaşamını fotoğraflar ve videolarla anlatıyor.

Jobs ailesi, Steve Jobs'un ölüm yıldönümünde şu açıklamayı yaptı:

"Geçtiğimiz on yıl boyunca bizler için yas ve iyileşme süreci el eleydi. Zaman içinde şükran duygumuz yaşadığımız kayıp kadar büyüdü. Her birimiz teselli bulmak için farklı yollar izlesek de Steve’e ve bize öğrettiklerine duyduğumuz sevginin yarattığı çok güzel bir yerde buluştuk. Steve’in üstün yeteneklerinden biri olan öğretici gücü hâlâ bizimle. O bizlere dünyanın güzelliklerine açık olmayı, yeni fikirler karşısında heyecan duymayı, ileri görüşlü olmanın önemini ve her şeyden önemlisi kendi başlangıç zihnimizde alçak gönüllülüğümüzü korumayı öğretti. Bugün birçok şeyi Steve’in gözünden görmeye devam ediyoruz ama kendi bakış açımıza sahip olmayı da ondan öğrendik. Steve bize yaşam için bir araç sağladı ve bu araç her zaman bize çok yardımcı oldu. En önemli tesellilerimizden biri de güzellik kavramıyla Steve arasında kurduğumuz bağ. İster ağaçlarla kaplı bir yamaç ister ustalıkla tasarlanmış bir obje olsun, ne zaman güzel bir şey görsek Steve’in ruhunun bizimle olduğunu hissediyoruz. O, acı çektiği yıllarda bile varoluşun güzelliğine olan inancını hiçbir zaman yitirmedi. Belleğimiz, kalbimizdekileri ifade etmekte yetersiz kalıyor. Onu çok ama çok özlüyoruz. Bir eş ve bir baba olarak bizimle olduğu için çok şanslıydık."

 

Apple, ölümünün 10'uncu yılında Steve Jobs'u bu video ile andı ile ilgili etiketler Apple video steve jobs ölüm yıl dönümü
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.