Apple, Netflix'e rakip oluyor!

Dünyada büyük ilgi gören Netflix’e teknoloji devi Apple rakip olmaya hazırlanıyor. Şirket, önümüzdeki yeni bir video abonelik servisinin tanıtılacağını açıkladı.

ABD’li teknoloji devi Apple, online dizi ve film platformu Netflix’e rakip olmaya hazırlanıyor. Apple, 2015 yılında kullanıma sunduğu Apple Music’ten sonraki ilk dijital servisi için 25 Mart’ta bir etkinlik düzenlemeyi planlıyor.

Bloomberg’in haberine göre şirketin yeni haber ve video abonelik servisinin tanıtılacağı etkinlik için Jennifer Aniston, Reese Witherspoon, Jennifer Garner ve yönetmen JJ Abrams gibi Hollywood’un önde gelen yıldızlarına Apple tarafından davet gönderildi.

Sözkonusu etkinlikte tanıtılması beklenen ve Netflix ile Amazon’un Prime Video’suna benzer özelliklere sahip olacak olan yeni serviste, Apple tarafından satın alınan veya finanse edilen TV şovları ve filmler yayınlanacak.

Ücretli abonelik sistemiyle çalışacak olan video servisinin bu yaz kullanıma açılması bekleniyor. Apple’ın bu yeni video abonelik sistemine HBO’un da katılabileceği konululuyor.

Apple, Netflix'e rakip oluyor! ile ilgili etiketler
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.