Apple iPhone 7 ve 7 Plus için son 24 saat

Apple severler yaşadı, yeni model Apple iPhone 7 ve 7 Plus için geri sayım başladı. Tanıtımları neredeyse bir ay önce yapılan Apple’ın yeni modelleri bir çok ülkede satılmaya başladı.

Apple yeni modellerini satışa sunduğundan beri uzun kuyruklar ve yeni modellerden alabilen şanslı bir azınlık olduğunu biliyoruz. Benzer bir durumun Türkiye’de olması bekleniyor çünkü gelen adetler beklentileri karşılamayacak kadar az olacak. Bu nedenle de yarından itibaren Turkcell mağazalarında yeni model iPhone’lar ön siparişte olacak. Türk Telekom mağazalarında da 14 Ekim’de satışa sunulacak iPhone 7 ve 7 Plus.
Eğer yeni model iPhone’ları incelemek ve detaylı bilgi sahip olmak isterseniz size önerim ilerleyen günlerde yayınlayacağımız iPhone inceleme videosunu izlemek.

Apple iPhone 7 ve 7 Plus için son 24 saat ile ilgili etiketler Apple iPhone 7
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.