Apple merakla beklenen iOS 16 Beta 6 güncellemesini tanıttı

Apple, geçtiğimiz günlerde İPhone 14 tanıtımından sonra iOS 16 Beta sürümü için test sürecine başladığını açıklamıştı. Apple getirdiği yeni güncellemeyle merakla bekleyen kullanıcılarını hayal kırıklığına uğrattı. Güncelleme beklenen yenilikleri getirmese de şaşırtıcı bir değişiklik yaşandı.

Apple sürekli getirdiği yenilikler ve güncellemelerle gündemde kalmaya devam ediyor. Milyonlarca kullanıcısı olan Apple, iOS 16 süreci için test sürecine başladığını açıklamıştı. Başarılı giden test sürecinin ardından iOS 16 Beta 6 güncellemesini kamuoyuna duyurdu. Getirdiği güncelleme önceki sürümlerde test edilen bazı hataları giderdiği ve sorunları iyileştirdiği görüldü. Güncellemenin boyutu incelendiği zaman oldukça küçük bir yer kapladığı görülüyor. Boyutu oldukça düşük olan güncelleme, beklenen yenilikleri getirmediği için İPhone kullanıcılarını hayal kırıklığına uğrattı.

Apple kullanıcıları tarafından heyecan ve merakla beklenen güncelleme büyük bir yenilik getirmediği için tepkilere neden oldu. Apple tarafından büyük ses getiren iOS 16 Beta 6 güncellemesinin telefonlarda ne gibi değişiklikler getirdiğini gelin hep birlikte inceleyelim.

İOS 16 BETA 6 SÜRÜMÜ NE GİBİ DEĞİŞİKLİKLER GETİRDİ? NELER DEĞİŞTİ?

Apple, İPhone 14 ürününü tanıttıktan sonra iOS 16 Beta 6 güncellemesi süreci için teste başladığını açıklamıştı. Bugünlerde kamuoyuna iOS 16 Beta 6 sürümünün güncellemesini tamamladığını açıkladı. İPhone kullanıcıları tarafından merakla beklenen iOS 16 Beta güncellemesi beklenen yenilikleri getirmese de geliştirici bir değişiklik yaşandı.

iOS 16 Beta 6 sürümü

BU ÖZELLİĞİ KULLANAN HERHANGİ BİR UYGULAMAYI KULLANDIĞI ZAMAN BU ÖZELLİK ÇALIŞMIYOR.

Güncelleme 20A5349b sürüm numarasına sahip. Güncellemesi tamamlanan Canlı Etkinlikler özelliğine ait API Beta 6 sürümü ile Apple tarafından üçüncü taraf uygulamalarına kapatıldı. Bu özelliği kullanan herhangi bir uygulamayı kullandığı zaman bu özellik çalışmıyor.

GÜNCELLEME NASIL KULLANILIR?

Beta 6 şu anda geliştiriciler tarafından kullanıldığı için normal kullanıcılar herhangi bir bildirim alamayacak. Bu sürümleri test etmek için cihazınıza İOS Beta profili yükleyerek test edebilirsiniz. Fakat bir geliştirici olunmadığı takdirde bu durum tavsiye edilmiyor.

Bu sürümlerde hata çıkma ihtimalini göz önünde bulundurursak denendiği zaman oluşabilecek herhangi bir hata sebebiyle önceki sürüme dönme durumunda kalınabilir. Bu sebeple Apple tarafından İOS 16'nın Eylül ayında yayımlanacağı final sürümünün beklenmesi tavsiye ediliyor.

 

Apple merakla beklenen iOS 16 Beta 6 güncellemesini tanıttı ile ilgili etiketler Apple iOS 16 İOS 16 Beta 6 güncelleme
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.