Apple ile Starbucks arasında kavga çıkaracak sözler

iPhone X’in sahip olduğu yüksek fiyat etiketinden ötürü büyük tepki gösteren Apple hayranlarına şirketin CEO’su Tim Cook’tan cevap geldi. CEO’ya göre iPhone X, daha az kahve içilerek alınabiliyor.

3 Kasım itibariyle 55 ülkede satışa sunulan iPhone X, tasarımı ve donanımı ile dünya çapında sabırsızlıkla beklenen cihaz olmayı başardı. Sadece fiyatı ile büyük eleştiri alan cihaz, dünyanın en pahalı telefonlarından biri olma özelliğini de elinde barındırıyor. Amerika’da 999 dolar olan fiyat etiketine çok pahalı olduğunu gerekçesi ile isyan eden Apple hayranlarına ise şirketin CEO’su Tim Cook’tan cevap geldi.

ABD’li teknoloji devi Apple’ın CEO’su Tim Cook, cihazın şikayet edilen seviyede pahalı olmadığını ve cihazın fiyatının tam karşılı olduğu ifade etti. Devamında iPhone X’in kahveden ucuz olduğunu dile getiren CEO, günlük ve sürekli kahve içen bir kişinin daha az kahve içerek iPhone X sahibi olabileceğini savundu.

Apple ile Starbucks arasında kavga çıkaracak sözler ile ilgili etiketler Apple iPhone
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.