Apple bu yıl gerçekleştireceği iPhone etkinliğinde sürpriz yapabilir!

Apple bu yıl gerçekleştireceği etkinlikte yeni bir tanıtım yapabilir. Bu tanıtımda gelen bilgilere göre, yeni iPad ve Mac'leri duyurması bekleniyor.

Gelen haberlere göre, Apple iPhone etkinliğinde yeni cihazlarını tanıtacak. Güncellenmiş iPad ve Mac'leri ayrı bir etkinlik olmadan sadece bir basın açıklamasıyla duyurabilir.  Bloomberg editörü Mark Gurman'a göre Cupertinolu şirketin Ekim ayında bir lansman düzenlemesi pek olası görünmüyor.

Apple bu durumda bu yıl iPhone için özel bir etkinlik düzenlemeyecek gibi görünüyor. Tanıtılması planlanan cihazların çığır açıcı iyileştirmeler sunacağı ve yüksek performans özelliği ile birlikte sunulması bekleniyor. 

Apple bu yıl gerçekleştireceği iPhone etkinliğinde sürpriz yapabilir!

Gurman'a göre Apple kalan 2022 ürünlerini web sitesi üzerinden basın bültenleri aracılığıyla tanıtacak. Peki etkinlikte tanıtılması planlanan cihazlar nelerdir?

Apple'ın bu yıl piyasaya sürmeyi planladığı cihazlar şöyle:

-M2 ve M2 Pro işlemcili Mac mini
-M2 Pro ve M2 Max işlemcili 14 ve 16 inç MacBook Pro 
-M2 işlemcili 11 ve 12.9 inç iPad Pro 
-A14 çipli Apple TV

 

Apple bu yıl gerçekleştireceği iPhone etkinliğinde sürpriz yapabilir! ile ilgili etiketler Apple iPhone etkinliği
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.