Apple AirTag nedir? AirTag takip cihazı ne işe yarar? Fiyatı Nedir?

AirTag takip cihazı geçtiğimiz yılın ortalarında Apple ailesinde yerini alsa da söz konusu cihaz hakkında kafa karışıklığı devam ediyor. Kısa mesafe geniş bant kablosuz bağlantı üzerinden değerli eşyaların takip edilmesini sağlayan AirTag takip cihazı nedir? Airtag 2022 fiyatları ne kadar?

Apple ürünleri arasına AirTag takip cihazı dahil oldu. Değerli eşyaların kaybolmasını önleyen ve takip edilmesini sağlayan AirTag iPhone iPad ile ortak çalışıyor. Find My uygulaması ile ortak çalışan AirTag kullnıcılara birçok açıdan avantaj sağlıyor. Peki AirTag ne işe yarar? Fiyatı nedir?

Eşyaların nerede olduğunu anında takip etmek için kullanılan AirTag aslına bakarsanız kullanım alanı açısında sınırsız. Örneğin anahtarınızı çok sık kaybeden biriyseniz AirTag'i anahtarlığınıza bağlayabilir ve onun nerede olduğunu öğrenebiliyorsunuz.

AirTag Ne İşe Yarar?

Piyasada muadillerinin de olduğu AirTag'i diğerlerinden farklı kılan özelliği konum bulma özelliğinin dah gelişmiş olmasıdır. AirTag'i cazip kılan bir diğer özelliği de çok küçük olması.

Unutkanlık sorununu tarihe karıştıracak bir cihaz olan AirTag'in pil ömrü ise dezaavantajlarından birisi.

Öte yandan mahremiyet tartışmalarını da beraberinde getiren Apple AirTag takip cihazı birçok kullanıcının "Birisi bu cihazı çantama koyup beni takip edebilir mi" sorusunu sormasına yol açtı. Böyle bir durumda ise size ait olmayan bir AirTag bulduğunuzda kullanıcının cihazına sinyal ve bildirim geliyor.

AirTag Türkiye Fiyatı Ne Kadar?

AirTag Türkiye fiyatı 299 TL olarak açıklandı.

Apple AirTag nedir? AirTag takip cihazı ne işe yarar? Fiyatı Nedir? ile ilgili etiketler Apple airtag nedir airtag ne işe yarar
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.