Apartmanı patlatacağım diye ihbarda bulundu

Sivas'ta bir kişi polisi arayarak evindeki gaz hortumunu kestiğini ve apartmanı havaya uçuracağını söyledi. İhbar üzerine polis alarma geçti. Ekipler hızla apartmanı boşaltırken görevliler tarafından binanın doğalgazı kesildi. Şahıs polislerin bir saatlik çalışması sonucu gözaltına alındı.

Olay, Gökçebostan Mahallesi Halil İbrahim Kaymaz sokak üzerinde bulunan 4 katlı bir apartmanda meydana geldi. Apartmanın en üst katında yaşayan Z.A isimli şahıs, acil çağrı merkezini arayıp evinde bulunan fırının gaz hortumunu kestiğini ve binayı patlatacağını söyledi.

Apartmanı patlatacağım diye ihbarda bulundu

Kısa sürede olay yerine gelen polis ve doğalgaz ekipleri apartmanı boşaltıp çevre güvenliği aldı. Sağlık ve itfaiye ekiplerinin de hazır bulunduğu alanda görevliler apartmanın gazını keserek önlem aldı.

Apartmanı patlatacağım diye ihbarda bulundu - Resim : 2

Şahıs, 1 saat süren ikna çalışmaları neticesinde polis ekipleri tarafından alınarak polis merkezine götürüldü, bina sakinleriyse rahat bir nefes aldı.

Polis olayla ilgili inceleme başlattı.

Apartmanı patlatacağım diye ihbarda bulundu ile ilgili etiketler Sivas İntihar bina gaz
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.