Apartmana girip kapıların önündeki ayakkabıları çaldı!

Mersin'de evlerin önündeki ayakkabıları çaldığı iddia edilen bir kişi, güvenlik kameralarına yakalandı. Beğendiği ayakkabıları yanında getirdiği poşete dolduran şahıs, rahat tavırlarıyla pes dedirtti.

Olay, merkez Akdeniz ilçesine bağlı Kiremithane Mahallesi Cengiz Topel Caddesi üzerinde bulunan bir apartmanda meydana geldi. Elinde büyük siyah poşetle apartmana giren bir kişi, evlerin önünde bulunan ve beğendiği ayakkabıları çaldı. Poşet dolduktan sonra hiçbir şey olmamış gibi rahat bir şekilde apartmandan çıkan şahıs, kayıplara karıştı.

HIRSIZLIK ANI KAMERADA

Apartman sakinlerinin şikayeti üzerine polis, şüphelinin yakalanması için çalışma başlattı.
Öte yandan, şahsın apartmanda ayakkabıları çalma ve çıkma anı güvenlik kamerası tarafından saniye saniye görüntülendi.

Görüntülerde, evlerin önündeki ayakkabıları siyah poşete dolduran şahıs, rahat tavırlarıyla dikkat çekiyor. Bütün apartmanı gezen şahıs, ardından hiçbir şey olmamış gibi ayakkabı dolu poşetle apartmandan çıkıyor.

Apartmana girip kapıların önündeki ayakkabıları çaldı! ile ilgili etiketler hırsız ayakkabı

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.