Apartman gürültü saatleri 2020! Saat kaça kadar apartmanda gürültü yapılabilir? Gürültü yapan nereye şikayet edilir?

Apartman gürültü saatleri nedir? Saat kaça kadar apartmanda gürültü yapılabilir? sorularının yanıtı haberimizde. 2020 Apartman Gürültü yönetmeliğine göre apartmanda gürültü yapan nereye şikayet edilir? İşte detaylar...

Apartman gürültü saatleri! Birden fazla mesken sakinin bir arada ikamet ettiği apartman gibi yerlerde kişiler bazı hak ve sorumluluklara sahip oluyor. Peki, apartmanda gürültü yapan nereye şikayet edilir?

APARTMAN GÜRÜLTÜ SAATLERİ!

Peki, apartmanda saat kaça kadar gürültü yapılabilir? Kaçtan sonra yapılamaz? İlgili yasalara göre hafta içi yani mesai günlerinde öğle istirahat saatleri olan 13:00 ile 15:00 arasında; geceleri ise 19:00- 07:00 arasında gürültü yayacak hareketlerin yapılması yasak.

APARTMANDA GÜRÜLTÜ YAPAN NEREYE ŞİKAYET EDİLİR?

Belediyeye şikâyetten sonuç alamazsanız Alo 181 Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın şikâyet hattını arayın. Bakanlığın ceza vermesini sağlayın. 2020 yılı bakanlığın çevre cezalarına ilişkin tebliğine göre konutlarda vatandaşın sebep olduğu “gürültü kirliliğine” yönelik idari para cezası miktarı 1.461 lira.

kaynak:emlakkulisi.com

Apartman gürültü saatleri 2020! Saat kaça kadar apartmanda gürültü yapılabilir? Gürültü yapan nereye şikayet edilir? ile ilgili etiketler Apartman apartman gürültü saatleri
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.