AÖL sınavları ertelendi mi? 5-6 Aralık Açık Lise sınavı iptal mi?

Açıköğretim Lisesi (AÖL) sınavları iptal mi, ertelendi mi sorusunun cevabı belli oldu. Milli Eğitim Bakanlığı, hafta sonunda 5-6 Aralık 2020 tarihlerinde düzenlenecek sınavlar konusunda son kararını aldı. Hafta sonu sınavları iptal mi? İşte ayrıntılar...

5-6 Aralık AÖL sınavları ertelendi mi? Hafta sonunda tam gün olarak uygulanacak sokağa çıkma yasağı sonrasında 5 ila 6 Aralık tarihlerinde yapılması planlanan açık öğretim ortaokulu ve lisesi sınavları hakkında bir son dakika kararı geldi.

Hafta sonu sokağa çıkma yasağı tam gün olurken MEB tarafından 5-6 Aralık 2020 tarihlerinde yapılması planlanan AÖL sınavları hakkında yeni bir karar alındı.

AÖL sınavları ertelendi mi? 5-6 Aralık Açık Lise sınavı iptal mi edildi?

MEB tarafından yapılan son dakika açıklamasında 5 Aralık 2020 Cumartesi ve 6 Aralık 2020 Pazar günü yapılacak olan açık öğretim ortaokulu ve lisesi sınavları ile Millî Eğitim Bakanlığı merkez ve taşra teşkilatı unvan değişikliği sınavlarının koronavirüs tedbirleri kapsamında ileri bir tarihe ertelendiği ifade edildi.

AÖL sınavları ertelendi mi? 5-6 Aralık Açık Lise sınavı iptal mi? ile ilgili etiketler AÖL açık lise AÖL iptal mi
GÜNÜN VİDEOSU

10 milyon TL değerinde lüks araçlar ele geçirildi! Türkiye'ye getirilme nedenleri pes dedirtti...

Mersin polisi, yurt dışından Mersin'e getirilen piyasa değeri yaklaşık 10 milyon lira olan 4 adet lüks aracı ele geçirdi. 2 şüphelinin yakalandığı operasyonda araçların yurt dışından Mersin'e yedek parça olarak kullanmak için getirildiği öğrenildi.