AÖL sınavına girecekler dikkat!

AÖL 3. dönem sınav giriş yerleri bu hafta açıklanacak mı? (Açıköğretim Lisesi 3. dönem sınavları) Milli Eğitim Bakanlığı açıklama yaptı... AÖL 3. dönem sınav giriş yerleri için meraklı bekleyiş devam ediyor. 1-2 Temmuz tarihlerinde sınava girecek olan AÖL adayları sınav giriş belgelerinin yayınlanacağı tarihi merak ediyor. Peki AÖL sınav giriş yerleri ne zaman açıklanacak?

AÖL 3. DÖNEM SINAV GİRİŞ YERLERİ BU HAFTA AÇIKLANACAK MI? (AÇIKÖĞRETİM LİSESİ 3. DÖNEM SINAVLARI) MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI AÇIKLAMA YAPTI...

AÖL 3. dönem sınav giriş yerleri için meraklı bekleyiş devam ediyor. 1-2 Temmuz tarihlerinde sınava girecek olan AÖL adayları sınav giriş belgelerinin yayınlanacağı tarihi merak ediyor. Peki AÖL sınav giriş yerleri ne zaman açıklanacak?

AÖL 3. dönem sınav giriş yerleri bu hafta açıklanacak mı? (Açıköğretim Lisesi 3. dönem sınavları)
Milli Eğitim Bakanlığı Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğü'ne bağlı Açıköğretim Lisesi ve Mesleki Açıköğretim Lisesi'nde eğitim gören öğrenciler için heyecan dorukta.Öğrencilerin merakla beklediği sınav için MEB açıklama yaptı. 3. dönem sınavları için geri sayım başladı.Öğrenciler emeklerinin karşılığını almak için gireceği AÖL sınavlarının sonuçlarını 31 Temmuz 2017 gününü bekleyecekler. Peki AÖL 3. dönem giriş yerleri ne zaman açıklanacak? 29 Haziran 2017 sınav giriş yerlerinin internette yayınlanmaya başlanıcak.

123456

AÖL 3. DÖNEM SINAV GİRİŞ YERLERİ NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

1-2 Temmuz'da yapılacak olan AÖL 3. dönem sınavlarının giriş yerleri 29 Haziran Perşembe günü internette ilan edilecek. Adaylar sisteme kullanıcı girişi yaparak sınav giriş belgelerini alabilecek.

AÖL SINAVINDA DİKKAT EDİLMESİ GEREKENLER

Açık Öğretim Lisesi sınavları, Ölçme, Değerlendirme ve Sınav Hizmetleri Genel Müdürlüğünün belirlediği okullarda, merkezi sistemle çoktan seçmeli test metodu kullanılarak yapılmaktadır.

Sınavlarda;

Her dersten 20 soru sorulmaktadır,

Her soru 4 seçeneklidir,

Her doğru cevabın değeri 5 puandır,

Yanlış cevaplar doğru cevapları etkilemez (götürmez).

Sınavların değerlendirilmesi Açık Öğretim Lisesi yönetmeliğine göre yapılır.

Sınav Günü Yanınıza Almanız Gerekenler

Fotoğraflı Nüfus Cüzdanı, pasaport veya ehliyet belgelerinden biri.

Sistem üzerinden alınan fotoğraflı Sınava Giriş Belgesi.

Kurşun kalem ve silgi.

AÖL SINAV GİRİŞ YERLERİNİ SORGULAMAK İÇİN TIKLAYIN

AÖL 2017 SINAV TAKVİMİ

29 Haziran 2017 - III. dönem sınav giriş yerlerinin internette yayınlanmaya başlanılması

01-02 Temmuz 2017 - III. DÖNEM SONU SINAVLARI

31 Temmuz 2017 - 2016-2017 Eğitim-Öğretim Yılı III. dönem sınav sonuçlarının internette yayınlanması

AÖL sınavına girecekler dikkat! ile ilgili etiketler AÖL MEB sınav giriş yerleri ne zaman açıklanacak 29 haziran 2017
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.