AÖL sınav tarihi açıklandı mı 2020? AÖL 2. dönem sınavları ne zaman? AÖL sınav takvimi!

AÖL sınav tarihi açıklandı mı 2020? Çin'in Vuhan kentinde ortaya çıkan ve kısa zamanda tüm dünyaya yayılan koronavirüs salgını can almaya devam ediyor. Salgının Türkiye'de de görülmesi sebebiyle sağlık önemleri alınmaya başlandı. AÖL sınavı COVID-19 tedbirleri kapsamında ertelenmişti. Birçok kişi sınav tarihini merakla araştırmaya başladı. Peki, AÖL sınav tarihi açıklandı mı 2020? AÖL 2. dönem sınavları ne zaman? AÖL sınav takvimi! Detaylar haberimizde...

AÖL sınav tarihi açıklandı mı 2020? Koronavirüs salgını kısa bir sürede tüm dünyayı etkisi altına alarak birçok kişinin ölümüne neden oldu. Virüsün Türkiye'de de görülmesinin ardından 4.222 kişi yaşamını yitirdi. Salgını önlemek sebebiyle birçok sınav ertelendi. AÖL sınavına girecek olan birçok aday yeni sınav tarihini merakla arama motorlarından araştırmaya devam ediyor. Peki, AÖL sınav tarihi açıklandı mı 2020? AÖL 2. dönem sınavları ne zaman? AÖL sınav takvimi! Detaylar haberimizde...

AÖL sınavları online mı olacak? AÖL 2020 ne zaman? - Yeni Akit

AÖL SINAV TARİHİ AÇIKLANDI MI 2020?

21-22 Mart 2020 tarihlerinde yapılamayan ve eylül ayına ertelendiği duyurulan Açık Öğretim Okulları 2. Dönem Sınavları 04-05 Temmuz 2020 tarihlerinde yapılacaktı. Ancak AÖL'den yapılan son açıklamaya göre sınav tarihi yine ertelendi ve yeni sınav tarihi hakkında bir bilgi paylaşımı yapılmadı. Konuya dair açıklama geldiğinde haberimizde yer alacaktır.

SINAVA GİRİŞTE GEREKLİ BELGELER!

Açık Öğretim Lisesi Kimlik Kartı, Açık Öğretim Lisesi Sınava Giriş Belgesi, Fotoğraflı Nüfus Cüzdanı (ya da eşdeğer bir kimlik kartı) sınava giren öğrencilerin yanında olmalıdır.

Açık Öğretim Lisesi Kimlik Kartı ve Sınava Giriş Belgesi yanında bulunmayan öğrencilerin geçerli bir kimlik kartıyla (nüfus cüzdanı, ehliyet, pasaport) salon yoklama listelerinde isimleri olmaları halinde sınava alınacaklardır. Öte yandan, sınav günü yanınızda kurşun kalem ve silgi bulundurmayı unutmayınız.

KAYIT YENİLEME NE ZAMAN?

20 Nisan - 11 Mayıs 2020 tarihleri arasında yapılması planlanan Açık Öğretim Okulları 3.Dönem Kayıt İşlemleri ileri bir tarihe ertelenmiştir. Kayıt tarihleri belli olduğunda ayrıca duyuru yapılacak.

AÖL sınav tarihi açıklandı mı 2020? AÖL 2. dönem sınavları ne zaman? AÖL sınav takvimi! ile ilgili etiketler Sınav AÖL AÖL sınavı ne zaman aöl sınav tarihleri aöl kayıt yenileme aöl ikinci dönem sınavı açık öğretim
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.