AÖL sınav giriş yerleri açıklandı mı 2019? Sorgulama Ekranı!

Açık Öğretim Lisesi 1. Dönem sınavına girecek olan adaylar giriş yerlerinin açıklanmasını heyecanla bekliyor. AÖL sınavları Milli Eğitim Bakanlığı tarafından belirlenen tarihte yapılacak. Peki, AÖL sınav giriş yerleri açıklandı mı 2019? Sorgulama Ekranı! Detaylar haberimizde...

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından düzenlenecek olan AÖL ilk dönem sınavlarının ne zaman yapılacağı ve giriş yerleri sınava girecek öğrenciler tarafından merakla araştırılmaya devam ediyor. Peki, AÖL sınav giriş yerleri açıklandı mı 2019? Sorgulama Ekranı! Detaylar haberimizde...

AÖL sınav giriş yerleri açıklandı mı 2019? Sorgulama Ekranı!

AÖL SINAV GİRİŞ YERLERİ AÇIKLANDI MI?

Açık Öğretim Lisesi sınav giriş yerleri henüz belli olmadı. AÖL sınav giriş belgeleri 4 Aralık 2019 Çarşamba günü yayımlanacaktır.

Milli Eğitim Bakanlığı’nın (MEB) yayımladığı iş takvimine göre; AÖL 2019-2020 eğitim dönemi, 1. dönem sonu sınavları 07-08 Aralık 2019 tarihlerinde yapılacak.

Açık Öğretim Kurumları Sınavlarına yedek salonda girme talepleri, Bölge Sınav Yürütme Komisyonunca incelenerek mazeretleri uygun görülen öğrencilerin Yedek Salon İşlemleri 20 Kasım - 2 Aralık 2019 tarihleri arasında yapılacaktır.

Yedek Salon Aday İşlemlerinde kullanılan mazeret (Sağlık Kurulu Raporu, Zorunlu İkamet Değişikliği, Askere Alınma/Terhis, Tutuklu/Hükümlü, Ders Değişikliği) belgelerinin tarihleri kontrol edilerek sisteme kaydedilecektir.

Cezaevinde tutuklu ve hükümlülerden sınav tarihinden önce tahliye olacaklar cezaevlerinde, Rehabilitasyon/Hastanelerde sınava girecek öğrencilerden hasta kaydı olmayan ve sınav gününden önce taburcu olanlar Rehabilitasyon/Hastanelerde, Askeri tesislerde sınav gününden önce terhis olan ve TSK mensubu olmayan öğrenciler Askeri tesislerde sınava alınmayacaktır. Bu öğrencilerin yedek salonda sınava girme talepleri Bölge Sınav Yürütme Komisyonlarına yapılmalıdır.

SORGULAMA EKRANI!

Sınav Girişinde Gereken Belgeler;

Açık Öğretim Lisesi Kimlik Kartı

Açık Öğretim Lisesi Sınava Giriş Belgesi

Fotoğraflı Nüfus Cüzdanı (ya da eşdeğer bir kimlik kartı)

Açık Öğretim Lisesi Kimlik Kartı ve Sınava Giriş Belgesi yanında bulunmayan öğrenciler geçerli bir kimlik kartıyla (nüfus cüzdanı, ehliyet, pasaport) salon yoklama listelerinde isimleri olmaları halinde sınava alınacaklar.

AÖL sınav giriş yerleri açıklandı mı 2019? Sorgulama Ekranı! ile ilgili etiketler AÖL 2019 Sınav AÖL sınav giriş yerleri
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.