AÖL online sınava nasıl giriş yapılır? Açık öğretim lise sınav giriş ekranı

Lise eğitimini dışarıdan tamamlamak isteyen öğrencilerin kayıt olduğu AÖL sınavları 1-10 Mart tarihleri arasında yapılacak. Sınavların başlamasıyla birlikte AÖL öğrencileri, sınava nasıl gireceklerini büyük bir merakla araştırmaya başladı. Peki, AÖL online sınava nasıl girilir? Ayrıntılar haberimizde...

 
AÖL sınavı için beklenen hafta geldi. Açık öğretim kurumları 2021-2022 Eğitim ve Öğretim Yılı 2. dönem sınavları için online sınav sistemi 01.03.2022 (saat 09.30'dan) – 10.03.2022 (saat 23.59'a kadar) tarihleri arasında açılacak. Öğrenciler, sınav süresi içinde kendilerine atanan en fazla 15 dersten sınava katılabilecekler ve atanan derslerden istedikleri dersi seçerek sınavı başlatıp bitirebilecek.

AÖL online sınava nasıl giriş yapılır? Açık öğretim lise sınav giriş ekranı

SINAVLAR 1-10 MART ARASINDA

Açık öğretim kurumları 2021-2022 eğitim öğretim yılı 2. dönem sınavları için online sınav sistemi 1 Mart ile 10 Mart tarihleri arasında açılacaktır.

SINAVLAR ONLİNE OLACAK

AÖL sınavlarının çevrim içi (online) olarak yapılacağı duyuruldu. Açık Öğretim Okulları’nda okuyan öğrenciler, sınavlarını Açıköğretim Okulları Bilgi Yönetimi Sistemi üzerinden yapacak.

 

AÖL online sınava nasıl giriş yapılır? Açık öğretim lise sınav giriş ekranı ile ilgili etiketler AÖL açıköğretim
GÜNÜN VİDEOSU

Sidney'de ayin sırasında kan donduran olay! Gazze ile ilgili vaaz veren piskopos bıçaklandı...

Avusturalya’nın Sidney kenti yakınlarında vaaz veren piskopos, Gazze’deki deneyimlerini anlatıp, Gazze’de küçük çocukların öldürülmemesi gerektiğini belirtirken bıçaklı saldırıya uğradı. O anlar saniye saniye YouTube'da canlı yayınlandı.