AÖF sınavı nasıl yapılacak? Online sınav nasıl olacak?

AÖF sınavı nasıl yapılacak? Online sınav nasıl olacak? Açık Öğretim Fakültesi bu dönemki sınavlarını online olarak yapılacağını duyurdu. Peki, AÖF sınavı nasıl yapılacak? Online sınav nasıl olacak?

AÖF sınavı nasıl yapılacak? Online sınav nasıl olacak? Binlerce kişinin açıktan eğitim gördüğü ve merakla araştırdığı AÖF sınavı nasıl yapılacak? Vaka sayılarının arttığı ve sokağa çıkma yasağının tekrar başladığı günlerde AÖF sınavlarının online olarak yapılacağını duyurdu. Online olarak gerçekleştirilecek AÖF sınavı nasıl yapılacak? Online sınav nasıl olacak?

AÖF sınavı nasıl yapılacak?

Sınavda her ders için 30 soru ve 40 dakika süre olacak.

Sınava esinav.anadolu.edu.tr adresi üzerinden e-devlet şifreniz ya da öğrenci şifrenizle giriş yapabilirsiniz.

Açık Öğretim Fakültesi, online sınav hakkında bilgi verdi:

"Sınavlar kişiye özel olarak oluşturulmaktadır. Öğrenciler, sınav esnasında yalnız bulunmak ve soruları herhangi bir öğrenme kaynağından ya da herhangi bir kişiden destek almadan bireysel olarak cevaplamakla yükümlüdür.

Sınav başladıktan sonra aktif oturum içinde soruyu görme, sonraki soruya geçme gibi normal sınav akış işlemleri dışında; tarayıcıyı kapatma, sayfayı yenileme, sayfada geri tuşuna basma, tam ekrandan çıkma gibi herhangi bir işlemin yapılması anormal aktivite olarak değerlendirilir.

AÖF sınavı nasıl yapılacak? Online sınav nasıl olacak?

Sınav sisteminde anormal aktivite tespit edildiğinde öğrenciye uyarı verilebilir. İşlemin tekrarlanması durumunda öğrencinin sınavı sonlandırılabilir. Sınavda Uygulanacak Kurallara aykırı hareket edilmesi, anormal aktivitelerin tespit edilmesi, öğrenciden kaynaklanan teknik sorunlar ve benzeri nedenlerle sınavın tamamlanamamasının sorumluluğu öğrenciye aittir.

Sınavda 17 lisans programımızda ekli listede yer alan derslerden çoktan seçmeli soruların yanında kısa ve uzun cevaplı açık uçlu sorular da sorulacaktır."

2020-2021 AÖF SINAV TAKVİMİ

Güz Dönemi Ara Sınavı 12 - 13 Aralık 2020 (çevrimiçi)

Güz Dönemi Dönem Sonu Sınavı 16 - 17 Ocak 202

Bahar Dönemi Ara Sınavı 10 - 11 Nisan 2021

Bahar Dönemi Dönem Sonu Sınavı 29 - 30 Mayıs 2021

Yaz Okulu Sınavı 08 Ağustos 2021

AÖF sınavı nasıl yapılacak? Online sınav nasıl olacak? ile ilgili etiketler aöf sınavı online nasıl yapılacak ne zaman olacak
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.