AÖF sınav soruları ve cevapları!

AÖF sınav soruları ve cevapları! Açık Öğretim Fakültesi sınavı geçtiğimiz hafta sonu gerçekleşti. Sınav sonuçlarını heyecanla bekleyenler, AÖF sorularının ve cevaplarının yayınlanıp yayınlanmadığını araştırıyor. Biz de bu konuyu sizler için inceledik ve haberimize ekledik. Peki AÖF sınav soruları yayınlandı mı? Cevapları açıklandı mı? İşte AÖF soruları ve cevapları...

AÖF sınav soruları ve cevapları! Geçtiğimiz hafta sonu tüm Türkiye'de yapılan Açık Öğretim Fakültesi sınavının soruları ve cevapları yayınlandı. İnternette ise AÖF sınav soruları yayınlandı mı, cevapları açıklandı mı gibi sorulara yanıt aranıyor. Biz de bu konuyu sizler için inceledik ve haberimize ekledik. İşte AÖF sınav soruları ve cevapları...

AÖF SORULARI VE CEVAPLARI AÇIKLANDI! (25-26 MAYIS 2019)

Açıköğretim Fakültesi (AÖF) final sınavına öğrenciler 25- 26 Mayıs 2019 tarihlerinde sınava girdiler. Hangi soruları doğru ya da yanlış cevapladıklarını öğrenmek isteyen AÖF öğrencileri sınav soru ve cevaplarının açıklamasını bekliyordu.

AÖF SINAVI SORU VE CEVAPLARI YAYIMLANDI!

AÖF bahar dönemi final sınavı soru ve cevapları yayınlandı. Şu an için Anadolu Mobil uygulamasından soru ve cevaplar görüntüleniyor. Öğrenciler Anadolu Mobil uygulamasını indirip bilgileriyle giriş yaparak soru ve cevapları öğrenebilir. Gün içerisinde soruların tamamının e-kampüs sistemine yüklenmesi bekleniyor.

AÖF SINAV SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

Açıköğretim Fakültesi AÖF sonuçlarına dair henüz bir açıklama yapılmadı. AÖF sonuçları açıklanır açıklanmaz resmi sitesinde sonuçlarınızı sorgulayabilirsiniz.

AÖF SINAV GEÇME NOTLARI

84 – 100 AA 4,00 Geçti

77 – 83 AB 3,70 Geçti

71 – 76 BA 3,30 Geçti

66 – 70 BB 3,00 Geçti

61 – 65 BC 2,70 Geçti

56 – 60 CB 2,30 Geçti

50 – 55 CC 2,00 Geçti

46 – 49 CD 1,70 Ortalamaya Bazlı Geçti

40 – 45 DC 1,30 Ortalamaya Bazlı Geçti

33 – 39 DD 1,00 Ortalamaya Bazlı Geçti

AÖF SINIF GEÇME SİSTEMİ NASIL İŞLİYOR?

Öğrencilere bir yarıyılda 30 krediyi geçmeyecek şekilde ders ataması fakülte tarafından gerçekleştiriliyor. Öğrenciler fakülte tarafından atanan dersleri eksiltebilir veya toplam 45 krediyi geçmemek üzere üst yarıyıldan ders seçebilir.

Lisansta birinci yarıyılın tüm derslerinden başarılı olamayan öğrenciler 5. ve 7. yarıyıllardan,

İkinci yarı yılın tüm derslerinden başarılı olamayan öğrenciler 6. ve 8 yarı yıllardan DERS ALAMAZ.

Üçüncü yarı yılın tüm derslerinden başarılı olamayan öğrenciler 7. yarı yıldan,

Dördüncü yarı yılın tüm derslerinden başarılı olamayan öğrenciler 8. yarı yıldan ders ALAMAZ.

AÖF sınav soruları ve cevapları! ile ilgili etiketler Sınav AÖF AÖF sınav soruları
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.