AÖF sınav sonuçları açıklandı mı?

AÖF sınav sonuçları açıklandı mı? Açık Öğretim Fakültesi'nin sınavına girenler, sonuçların açıklanmasını bekliyor. Büyük bir heyecanla sonuçları araştıranlar ise internette AÖF sınav sonuçları açıklandı mı, ne zaman açıklanacak, hangi gün açıklanır gibi sorulara yanıt arıyor. Biz de bu konuyu sizler için inceledik ve haberimize ekledik. Peki AÖF sınav sonuçları açıklandı mı? İşte yanıtı...

AÖF sınav sonuçları açıklandı mı? Geçtiğimiz hafta sonu Türkiye genelinde gerçekleştirilen Açık Öğretim Fakültesi sınavına giren yüz binlerce kişi sınav sonuçlarının ne zaman açıklanacağını merak ediyor. AÖF notları hangi gün açıklanır, ne zaman açıklanacak gibi sorulara yanıt aranıyor. Konu hakkında tüm detaylar ve ayrıntılı bilgi haberimizde. Peki AÖF sınav sonuçları açıklandı mı? İşte detaylar...

AÖF SINAV SONUÇLARI AÇIKLANDI MI?

AÖF bahar dönemi final sınavı soru ve cevapları paylaşıldı. Şu an için Anadolu Mobil uygulamasından soru ve cevaplar yayınlanmış durumda. Adaylar, Anadolu Mobil uygulamasını indirip bilgileriyle giriş yaptıktan sonra soru ve yanıtlara erişebilir. Gün içinde soruların bütününün e-kampüs sistemine yüklenmesi öngörülüyor.

AÖF FİNAL SINAV SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

AÖF sınav sonuçları için net bir tarih verilmezken, önceki sınavlara bakıldığında 10-12 içerisinde açıklanması ön görülüyor. Bu da 10 - 12 Haziran tarihine tekabül ediyor. Öte yandan AÖF 2018 - 2019 öğretim yılı üç ders sınav tarihi de 27 Temmuz 2019 tarihinde gerçekleştirilecek.

19-05/27/aof-sinav-soru-ve-cevaplari-yayinlandi-aof-sinav-sonuclari-ne-zaman-aciklanacakjpgg.jpg

ANADOLU ÜNİVERSİTESİ'NDEN AÖF ÖĞRENCİLERİNE YAZ OKULU MÜJDESİ

Anadolu Üniversitesi, 2018-2019 öğretim yılı yaz döneminde Açıköğretim, İktisat ve İşletme Fakültesi öğrencileri için yaz okulu açmaya hazırlanıyor. Yaz okulu, öğrencilere öğrenimlerini belirlenen süreden önce tamamlama fırsatı verirken, bütünleme sınavı taleplerinin de karşılanması anlamını taşıyor.

AÖF sınav soru ve cevapları yayınlandı. Hafta sonu yapılan Açıköğretim Fakültesi (AÖF) bahar dönemi final sınavının ardından öğrencilerin merakla beklediği AÖF sınav soru ve cevapları paylaşıldı. 25-26 Mayıs tarihlerinde yapılan AÖF bahar dönemi final sınav soru ve cevaplarını kontrol eden öğrenciler, doğrularına ve yanlışlarına bakıyor.

AÖF sınav sonuçları açıklandı mı? ile ilgili etiketler AÖF
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.