AÖF sınav giriş belgesi nasıl alınır?

AÖF sınav giriş belgesi nasıl alınır? Yaşanan son dakika gelişmesiyle Açık Öğretim Fakültesi sınav giriş belgeleri yayınlandı. Bu gelişmeyle birlikte internette AÖF sınav giriş belgesi nasıl alınır, nereden alınır gibi sorulara yanıt aranmaya başlandı. Biz de bu konuyu inceledik ve haberimize ekledik. Peki AÖF sınav giriş belgesi nasıl aınır? İşte yanıtı...

AÖF sınav giriş belgesi nasıl alınır? Çok sayıda vatandaşı yakından ilgilendiren bir konu olan AÖF sınavı hakkında önemli gelişmeler yaşandı. Adaylar tarafından beklenen sınav giriş belgelerinin yayınlanmasıyla birlikte internette Açık Öğretim Fakültesi sınav giriş belgesi nereden ve nasıl alınır sorusuna yanıt aranmaya başladı. Konu hakkında tüm detaylar haberimizde. Peki AÖF sınav giriş belgesi nasıl alınır? İşte cevabı...

AÖF SINAV GİRİŞ BELGESİ NASIL ALINIR?

AÖF'ün resmi Twitter adresinden yapılan açıklamada, "Sınav Giriş Bilgilerinizi Anadolu Mobil uygulamamızdan görüntüleyebilirsiniz. Sınav Giriş Belgeleri, gün içerisinde Öğrenci Otomasyonundan erişime açılacak ve sayfamızdan duyurulacaktır" ifadelerine yer verildi.

AÖF otomasyon sistemi için tıklayınız!

AÖF FİNAL SINAVI NE ZAMAN?

Yayınlanan akademik takvime göre, AÖF bahar dönemi final sınavı 25 - 26 Mayıs 2019 tarihlerinde öğrencilerin katılımıyla gerçekleştirilecek.

AÖF 3 DERS SINAVI NE ZAMAN?

Bu sene AÖF üç ders sınavı 27 Temmuz 2019'da yapılacak.

AÖF GEÇME NOTU

AÖF'de tüm sınav sistemleri gibi bir geçme notu bulunuyor. Sınavlardan başarılı şekilde geçip, dersi tamamlamış sayılmak için en az 55 almış olmak gerekiyor. Ortalamayla geçmek için ise en az alınması gereken puan 39.

84 – 100 AA 4,00 Geçti
77 – 83 AB 3,70 Geçti
71 – 76 BA 3,30 Geçti
66 – 70 BB 3,00 Geçti
61 – 65 BC 2,70 Geçti
56 – 60 CB 2,30 Geçti
50 – 55 CC 2,00 Geçti
46 – 49 CD 1,70 Ortalamaya Bazlı Geçti
40 – 45 DC 1,30 Ortalamaya Bazlı Geçti
33 – 39 DD 1,00 Ortalamaya Bazlı Geçti

AÖF sınav giriş belgesi nasıl alınır? ile ilgili etiketler 2019 AÖF
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.