AÖF not hesaplama robotu 2019!

AÖF not hesaplama robotu 2019! Açık Öğretim Fakültesi'nin sınavı geçtiğimiz hafta sonu gerçekleşti. Bu sınava girenler bugün soruların ve cevapların açıklanmasıyla birlikte notlarını hesaplamaya başladı. Genel not ortalaması nasıl hesapların sorusuna yanıt aranmasının yanı sıra, 2019 AÖF not hesaplama robotunu da araştırıyor. Biz de bu konuyu sizler için inceledik ve haberimize ekledik. İşte AÖF not hesaplama robotu 2019!

AÖF not hesaplama robotu 2019! Geçtiğimiz hafta sonu AÖF sınavına giren vatandaşlar bugün sınav sorularının ve cevaplarının yayınlanmasıyla birlikte not hesaplama robotlarını araştırmaya başladı. AÖF genel not ortalaması nasıl hesaplanır, not hesaplama motoru nasıl kullanılır gibi sorulara yanıt aranıyor. Konu hakkında tüm ayrıntılar ve detaylar haberimizde. İşte AÖF not hesaplama robotu 2019!

AÖF NOT HESAPLAMA ROBOTU 2019!

Arasınavdan aldığınız nota göre dönem sonu sınavından kaç almanız gerektiğini, ara sınav ve dönem sonu notunuza göre harf notu karşılığının ne olacağını aşağıdaki tablodan hesaplayabilirsiniz.

Aşağıdaki hesaplama programı geneldir. Her ders için çan eğrisi farklı olduğu için hesaplamada çan eğrisi kullanılmamıştır. Bu nedenle öğrenci sayfanızdan farklı harf notu görebilirsiniz.

Açıköğretimde geçme notu 30‘dur. Aşağıdaki tabloda notlarınızı hesapladığınızda başarı notunuz 30’un altında ise her şekilde o dersten kalırsınız. DD, DC veya CD ise genel not ortalamanız 2.00’ın üzerinde ise o dersleri geçer, 2.00’ın altında ise kalırsınız. Sistem 2.00’ın altında olduğunuz duruma göre kalıp geçtiğinizi söylemektedir.

2019 AÖF NOT HESAPLAMA ROBOTU İÇİN TIKLAYINIZ!

AÖF NEDİR?

Açıköğretim Fakültesi,1982 yılında kurulmuş olan ve Uzaktan eğitim metoduyla öğrencilerine hizmet veren bir fakültedir.

Kendi ikamet ettiği ilde üniversite kazanamayıp farklı illerde okuma imkanı olmayan, hatta örgün olarak üniversite okumaya fırsatı olmayan Türk vatandaşlarının imdadına koşan bir sistemdir.Tüm Türkiye’de hizmet veren açıköğretim fakültesi, bunun yanı sıra KKTC, Türki Cumhuriyetler ve Batı Avrupa’da da Türk vatandaşlarımıza hizmet sunmaktadır.

Açıköğretim Fakültesi bulunan üniversiteler:

-İstanbul Üniversitesi (Auzef)
-Anadolu Üniversitesi (AÖF)
-Atatürk Üniversitesi (Ata-AÖF)

AÖF not hesaplama robotu 2019! ile ilgili etiketler AÖF
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.