AÖF kayıt yenileme son tarihi ne zaman 2020? Süre uzatıldı!

AÖF kayıt yenileme işlemleri ne zamana kadar devam edecek? AÖF kayıt yenileme tarihleri 17 Şubat tarihinde başladı. Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi'nde kayıt yenileme işlemlerinin ne zaman biteceği ise merak konusu.Detaylar haberimizde...

AÖF kayıt yenileme son tarih ne zaman? AÖF kayıt yenileme işlemleri gündemde merak edilen konular arasında yer alıyor. Kayıt yenilemenin son tarihinin ne zaman olduğu araştırılıyor. AÖF kayıt yenileme işlemi 17 Şubat tarihinde başladı. Peki AÖF kayıt yenileme işlemleri ne zamana kadar devam edecek?

AÖF KAYIT YENİLEME SON TARİHİ NE ZAMAN?

Kayıt Yenileme İşlemleri, 17 Şubat 2020 Pazartesi günü başlayıp, 28 Şubat 2020 Cuma günü sona erecekti. Ancak Anadolu Üniversetsi kayıt yenileme süresini 6 Mart 2020 tarihine kadar uzattı.

Ders seçimi yapılmadan bankada ödeme bilgileri oluşmayacak ve öğrenciler kayıtlarını yeniletemeyecektir.

AÖF kayıt yenileme son tarihi ne zaman 2020? Süre uzatıldı!

AÖF KAYIT YENİLEME ÜCRETİ NE KADAR 2020

Kayıt yeniletecek öğrenciler ilgili Bakanlar Kurulu Kararı gereğince sınav hizmetleri, basılı malzemeler ve diğer hizmetler karşılığı olan ve Anadolu Üniversitesince belirlenen staj/uygulama dersi bulunmayan programlarda alt limit 220,00 TL ve tekniker unvanı verilen programlarda alt limit 240,00 TL olup alınan dersin kredisine göre değişen Dönem Öğretim Gideri tutarını ödeyeceklerdir.

KAYIT YENİLEME NASIL YAPILIYOR?

Kayıt yenileme sürece 4 aşamadan oluşmaktadır:

Derslerini seç
Derslerini seç
Ücretini Öde
Otamasyondan Kaydını Kontrol Et
Ders Kitapların ekampüs'te

Bahar Dönemi kayıt yenileme için kesin karar vermeden ödeme yapmayınız. Bahar Dönemi kayıt yenileme için yatırılan Dönem Öğretim Gideri ile Dönem Öğrenim Ücreti/Dönem Öğrenci Katkı Payı tutarları iade edilmez ve ödeme yapıldıktan sonra kayıt yenileme işleminden vazgeçilemez.

AÖF kayıt yenileme son tarihi ne zaman 2020? Süre uzatıldı! ile ilgili etiketler Anadolu Üniversitesi AÖF kayıt yenileme son tarih ne zaman
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.