AÖF kayıt yenileme başladı mı? Sınav tarihleri belli oldu!

Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesinde eğitim gören öğrenciler belirtilen tarihlerde kayıt yenileme işlemlerini gerçekleştiriyorlar. AÖF kayıt yenileme işlemlerinin ne zaman başlayacağı araştırılıyor. Peki, AÖF kayıt yenileme başladı mı? Sınav tarihleri belli oldu! Detaylar haberimizde..

 AÖF kayıt yenileme işlemlerinin ne zaman başlayacağı araştırılıyor. Açıköğretim Fakültesi kayıt yenileme tarihleri heyecanla bekleniyor. Öğrenciler kayıt yenileme işlemlerini internet üzerinden yapacaklar. AÖF kayıt yenileme işlemleri aof.anadolu.edu.tr adresi üzerinden Kayıt Otomasyonu bağlantısı ile Kayıt yenileme ekranı üzerinden gerçekleştirilecek. Peki, AÖF kayıt yenileme başladı mı? Sınav tarihleri belli oldu! Detaylar haberimizde...

AÖF kayıt yenileme başladı mı? Sınav tarihleri belli oldu!

AÖF KAYIT YENİLEME BAŞLADI MI?

Açıköğretim Fakültesi öğrencileri, İktisat ve İşletme öğrencileri için kayıt yenileme işlemleri henüz başlamadı, işlemler 7 Ekim 2019 Pazartesi günü başlayacak. İnternet üzerinden yapılacak kayıt yenileme işlemleri için son gün 18 Ekim 2019 Cuma. Mazeretli kayıtlar ise 18 Ekim Cuma günü yapılacak.

 Kayıt yenileme işlemi sonrası, Güz Dönemi Ara Sınavı 14 - 15 Aralık 2019 tarihinde, Güz Dönemi Dönem Sonu Sınavı ise 18 - 19 Ocak 2020 tarihleri arasında uygulanacak.

AÖF SINAV TAKVİMİ İÇİN TIKLAYINIZ!

 

 

 

AÖF kayıt yenileme başladı mı? Sınav tarihleri belli oldu! ile ilgili etiketler Öğrenci AÖF Sınav
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.