AÖF 3 Ders Sınavı nedir? Ne zaman yapılacak?

AÖF 3 Ders Sınavı nedir? Geçtiğimiz cumartesi ve pazar günleri yapılan AÖF Bahar Dönemi Dönem Sonu Sınavı'nın ardından 2019 yılı AÖF Üç Ders Sınavı yapılacak. 3 Ders sınavı hakkında daha fazla bilgi sahibi olmak isteyenler de internette Üç Ders Sınavı nedir, ne zaman yapılacak, kaç para yatırılacak, sınava kimler girebilir gibi sorulara yanıt arıyor. Konu hakkında tüm ayrıntılar haberimizde. Peki AÖF 3 Ders Sınavı nedir? Ne zaman yapılacak? İşte yanıtı...

AÖF 3 Ders Sınavı nedir? 25-26 Mayıs tarihlerinde gerçekleştirilen Açık Öğretim Fakültesi sınavının ardından yapılacak olan Üç Ders Sınavı hakkında internette yapılan araştırmalar hız kazandı. 3 Ders Sınavı nedir, ne zaman yapılacak, kaç para olacak gibi sorulara yanıt aranıyor. Biz de bu konuyu sizler için inceledik ve haberimize ekledik. Peki AÖF Üç Ders Sınavı ne zaman yapılacak? İşte yanıtı...

AÖF 3 DERS SINAVI NEDİR?

İstanbul Avrupa, İstanbul Anadolu, Ankara, Antalya, Adana, İzmir, Bursa, Kocaeli, Sakarya, Samsun, Konya, Diyarbakır; 2017-2018 Bahar Dönemi Mezuniyete Üç Ders Sınavı Sınav Merkezleridir.

2019 Yılı AÖF Üç Ders Sınavı 20 Temmuz 2019 tarihinde yapılacaktı. Fakat yeni bir açıklama ile sınav tarihi değişti. Yapılan duyuruda ''Anadolu Üniversitesi Açıköğretim, İktisat ve İşletme Fakültelerinin 2018-2019 Öğretim Yılı Akademik Takviminde yer alan ve 20 Temmuz 2019 tarihinde yapılması planlanan Üç Ders Sınav tarihi 27 Temmuz 2019 olarak değiştirilmiştir.'' denilmiştir.

2018-2019 Öğretim Kayıtlı olduğu önlisans programında en az 120 AKTS kredilik, lisans programında en az 240 AKTS kredilik ders alıp, tüm dersleri başarıyla tamamlayan, FF, YZ ve DZ notu olmayan Genel Not Ortalaması en az 2,00 olan ve diğer yükümlülüklerini yerine getiren öğrenciye, kayıtlı olduğu programın lisans veya önlisans diploması verilir.

AÖF 3 Ders Sınavı nedir? Ne zaman yapılacak? ile ilgili etiketler AÖF Sınav
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.