AÖF 2020 sınav sonuçları açıklandı mı?

AÖF 2020 final sınavı sonuçları ne zaman açıklanacak? AÖF sınav sonuçlarının bugün 9 Temmuz tarihinde açıklanması beklenmekte. AÖF sınav sonuçları sorgulama!

2020 AÖF Anadolu Üniversitesi Açıköğretim bahar dönemi final sınavları online olarak gerçekleştirildi. 2020 AÖF bahar dönemi final sınavları sonuçlarının ne zaman açıklanacağı merak konusu oldu.

Anadolu Üniversitesi, İşletme, İktisat ve Açıköğretim Fakültesi’nin 2020 bahar dönemi final sınavları yapıldı. Koronavirüs salgını nedeniyle pandemi yüzünden ilk kez online olarak düzenlenen AÖF sınav sonuçlarının ne zaman açıklanacağı merak konusu oldu. Ancak henüz AÖF sınav sonuçları ile ilgili net bir açıklama yapılmadı.

2020 AÖF FİNAL SINAV SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

Bir önceki AÖF sınav sonuçları sınavın bitiminden sadece 1 gün sonra açıklandı. Bu bağlamda 2020 AÖF final sınavı sonuçlarının bugün 9 Temmuz Perşembe gününde açıklanması bekleniyor.

2020 AÖF FİNAL SINAV SONUÇLARI SORGULAMA

AÖF 2020 sınav sonuçları açıklandı mı? ile ilgili etiketler AÖF Anadolu Üniversitesi
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.