'Anzak Günü'nü kana bulayacaktı yakalandı!

Anzak günü etkinliklerine yönelik DEAŞ terör örgütü adına eylem yapma hazırlığında olduğu değerlendiren Suriye uyruklu bir kişi Tekirdağ’da yakalandı.

Tekirdağ İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube ekiplerince Tekirdağ genelinde terör örgütlerinin faaliyetlerinin ve örgüt adına faaliyet gösteren şahısların deşifre edilmesine yönelik operasyon başlatıldı. Yürütülen çalışmalarda DEAŞ terör örgütü üyeliğinden Osmaniye’de yapılan operasyonda yakalanarak gözaltına alınan şüphelilerin kullandığı cep telefon numarası ile irtibatlı olduğu anlaşılan ve 24-25 Nisan tarihinde Çanakkale’de yapılacak olan Anzak günü etkinliklerine yönelik DEAŞ terör örgütü adına eylemsel faaliyetlerde bulunabileceği değerlendiren Suriye uyruklu A.H. isimli şahıs Tekirdağ’da yakalandı. Şahsın üzerinde yapılan aramada 1 adet cep telefonu ele geçirildi.

Olayla ilgili başlatılan soruşturma devam ediyor.

'Anzak Günü'nü kana bulayacaktı yakalandı! ile ilgili etiketler Çanakkale Tekirdağ DEAŞ
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.