Antrenörünün tokat attığı tekvandocu konuştu: Tokat atmasını ben istedim

Diyarbakır'da düzenlenen tekvando müsabakasında antrenörünün tokat attığı genç tekvandocu İrem Pala o anları anlattı. Antrenörünün tokat atmasını kendisinin istediğini söyleyen Pala, "Şok etkisindeydim, maçı vermiştim. Zaten bu büyük bir komplo. Maçın hepsini değil de son 10-15 saniyesini atmışlar" dedi.

Diyarbakır'da, Türkiye Gençler Tekvando İl Seçmelerinde, antrenör O.B., müsabakayı kaybeden sporcusu İrem Pala'ya (17) tokat attı.

19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı'nda, Kayapınar ilçesindeki bir salonda Türkiye Gençler Tekvando İl Seçmeleri yapıldı.

Seçmelere katılan kız sporcu, rakibine yenilip elendi. Antrenör O.B., kazanan rakip sporcuyu tebrik etti, ardından da seyircilerin gözü önünde elenen sporcusuna tokat attı.

Geriye doğru savrulan genç kız hiçbir şey yapmadan beklerken, O.B. de minderi terk etti. O anlar bir seyircinin cep telefonu kamerasına yansıdı.

Genç sporcu Pala, antrenörünün kendisine attığı tokatın büyük bir yanlış anlaşılmadan kaynaklandığını söyledi.

"TOKAT ATMASINI BEN İSTEDİM"

İrem Pala olayla ilgil şu şekilde açıklama yaptı:

"Şok etkisindeydim, maçı vermiştim. Zaten bu büyük bir komplo. Maçın hepsini değil de son 10-15 saniyesini atmışlar. Ben hiçbir şekilde antrenörümün bana şiddet gösterdiğini kabul etmiyorum. Bir tokat ki onu atmasını da ben istedim. Bu durumdan benim ailem de şikayetçi değil. Ben de şikayetçi değilim, antrenörümün arkasındayım. Zaten suçsuz da çıkacaktır. Hiçbir şekilde antrenörümün yargılanmasını istemiyorum. Sosyal medyada büyük tepkiler gördü. Hepsi bir yanlış anlaşılma” dedi.

Antrenörünün tokat attığı tekvandocu konuştu: Tokat atmasını ben istedim ile ilgili etiketler Diyarbakır Tokat tekvando irem pala antrenör
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.